|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
www.Cod.co.il - פשוט להכנס ולעלות!
www.Cod.co.il - פשוט להכנס ולעלות!
סוגי קבצים שניתן להעלות: - קבצי שמע: mp3 , wav. - קבצי וידאו: .mpg , wmv , avi , mp4 - קבצי תמונה ופלאש: jpg , gif , swf , bmp , png , fla , psd. - צמצום ופריסה: rar , zip , ace. - קבצים אחרים: html , htm , txt , doc , pdf , xml. כמה קבצים ניתן להעלות לשרתי Cod.co.il ? ניתן להעלות כמה קבצים שתרצו, כמובן במגבלות המוצגות. אילו סוגי קבצים ניתן להעלות לשרתי Cod.co.il ? קבצי שמע: mp3 , wav. קבצי וידאו: .mpg , wmv , avi , mp4 קבצי תמונה ופלאש: jpg , gif , swf , bmp , png , fla , psd. צמצום ופריסה: rar , zip , ace. קבצים אחרים: html , htm , txt , doc , pdf , xml. להסבר על סוגי הקבצים לחצו כאן. מה מגבלת הגודל להעלאה ב- Cod.co.il ? ניתן להעלות קבצים עד 1,000 קילו-בייט (כ-1 מגה). מתי הקבצים שאני מעלה נמחקים משרתי Cod.co.il ? כרגע הקבצים מאוחסנים על השרת ולא נמחקים.
הוסטסניון
|
הצהוב מציק... ומה מיוחד אצלך מאצל אחרים? [אחר העלאה] המערכת שלך פחות טובה משל אחרים, אצל אחרים אני מקבל קודים, יכול לצפות באודיו שאני מעלה (אל בדקתי אצלך) יכול להעלות יותר ויכול להעלות כמה קבצים בפעם אחת. ולמה לכתוב פעמיים בהודעה מה אפשר לעלות? וברור שאצל כל המתחרים שלך אפשר להעלות את הקבצים הנ"ל. לדעתי חבל על הדומיין. אתה יול להשקיע אותו טוב יותר.
|
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהצלחה סטס
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
קודם כל, בסקריפט עצמו, רשמת פעמיים את סוגי הקבצים, וזה מיותר. תהיה לארג' ותן לגולשים שלך 1024KB, שזה יהיה מגה. זהו, בכללי נראה טוב.
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
נכון לעכשיו האתר לא עולה.
חבר פורום
|
לי פועל, העיצוב לא ממש נוח ובאמת אין משהו מיוחד פה. ( דומיין טוב, חבל שהשימוש בו לאתר העלאת קבצים )
# 7 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
x-ray נדיר לראות אותך מפרגן לאתרי העלאת קבצים, כמו שאני לא מפרגן.
שיהיה בהצלחה |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
עדיף לפתוח אתר אחר, יש כבר 1010101010 אתרי העלאת קבצים
ד"א: מגה זה 1024 קילובייט ולא 1000 ![]() בהצלחה
# 9 |
הוסטסניון
|
אתר נחמד מאוד!
שיהיה בהצלחה