![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
הצעות
אני לא בטוח שזה מתאים לפה אבל לא הצלחתי לרשום בפורום שלמעלה..
היני רוצה לפתוח חברה חדשה , חשבתי בהתחלה של רק שרתי משחק . האם זה משתלם? איך חברות שהן די מתחילות מציעות מגוון רחב? הרי כל דבר זה ריסיילר או שרת אחר שזה יוצא הון. ממה אתם ממליצים לי להתחיל? ואיך להתחיל? אל תדברו איתי כרגע על תקציב , אלה על דרך אסטרטגית. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תלוי מה התקציב שלך.
בעיקרון העסק הזול ביותר לאיחסון זה ריסליר שאפשר למצוא גם ב70 ש"ח לחודש ואפילו פחות. בשביל שרתי משחק אתה צריך ידע בלהריץ את השרתים, ידע בתחזוק, לקנות\להשכיר שרת ולאחסן אותו בחווה. יש גם ריסליר לשרתי משחק אבל לי אישית אין ניסיון עם ריסליר שכזה ואני לא יודע עד כמה זה מומלץ... אם אתה בכיוון של אחסון אתרים, להתחלה ריסליר. אם אתה בכיוון של שרתי משחק, קודם כל עדיף שיהיה לך ידע אפילו שאתה יכול לשלם לאנשים שיעשו לך את הקטע של הרצת השרתים שלדעתי זה ביזבוז ופחות הכנסה. תצבור ידע בתחום האחסון ואז תבחר על מה אתה הולך... אישית אני יכול להמליץ לך ללכת על שרתי משחק כי בתחום האיחסון מאוד קשה להתקיים. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
לא מומלץ לפתוח. יש יותר מדי חברות.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אפשר עוד תגובות?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
עוד תגובות ..בקשה
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
רייסלר רדיו שרתי מישחק וריסלר אחסון *דבר איתי יש לי הצעה מאוד נחמדה אייסיקיו 342339200 מסנג'ר guy@special-serv.net Last edited by special-serv; 03-04-07 at 23:50.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|