![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בוקר קשה :(
אהלן,
לפני הכל,אני רוצה לציין שאני מתנדב אצל וטרינר. התחלתי את היום עם המתת חסד,חתול שהיה לו איידס (לא מצחיק) אצל חתולים זה נקרא FIV = FLIMA INFECTION VIRUS ,כמו HIV אצלנו,היה אפשר לראות את זה כי לבעלים היו בעיות בעור הפנים. ואח"כ שש ניתוח עיקור של חתולות - נקבות (ממש ארוך) ושבע חתולי סירוס של זכרים (גם חתולים) למישהו היה בוקר גרוע יותר ? כמו שאומרים,צרת רבים חצי נחמה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
משתתף בצערך.
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
בעסה אבל סירוסים ועיקורים זה בסדר כי יש מלא חתולים וכלבים ברחוב שזה הפיתרון היחיד..
גם אני רוצה להתנדב בוטרינר
# 6 |
Permanently Banned
|
תאמין לי אתה לא רוצה להתנדב אצל וטרינר
אם אתה רוצה להחשיב 3 שעות מטמטיקה על הבוקר קשה אז כן היה לי קשה חחח |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה עם עדיין שם כנראה זה עושה לך משהו לכל השאר אל תחשבו על זה של ללטף ולהסתכל לחיות בשיניים אני לא מתכוון לאילו שפוחדים מכלבים תארו לעצמכם בא לכם חתול נחמד כזה פרוותי פרסי אומרים לכם תעקרו אותו חחחח אתה לוקחים סכים מתחילים לחתוך אותו!!!! |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
בעע מבאס...
אני קרעתי את הקומבה בסופרלנד הבוקר... |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
את המה שברת איפה ?
בכל מקרה , זה עבודה מאוד קשה. מחר למשל יש תור לתספורת שיער של צ'ינצ'ילה , לא החיה עצמה , יש גזע של חתול שקוראים לו ככה. מלאה בפלונטרים (קשרים בשיער) , דבר שנורא נורא מקשה. לכל אלה שחושבים שזה ללטף חתול ,זה לא ככה. עבודה נורא קשה , מומלץ לגילאי 16 ומעלה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|