|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה דעתכם על הרמקולים הבאים:
שלום לכולם,
רציתי לדעת מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1141&scat=199&tcat= אני אישית, פשוט התאהבתי בהם, עיצוב מדהים, סאונד מצוין! ![]() תודה ![]()
Last edited by TalGarty; 26-03-07 at 21:10.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אהבתי, באמת יפים. יעזור אם תתן אותם בזאפ.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
הרמן קרדון איך שלא יהיה משהו איכותי?
![]() יש לי מערכת קולנוע ביתית עם מגבר ורמקולים של Harman\Kardon אחד הדברים הכי חזקים שתמצא בשוק כיום :] |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מאוד בסיסיים.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
ביקשת זאפ? הנה זאפ:
http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=152063 ולא שמעתי על החברה הזאת אף פעם, אבל כשנכנסתי לחנות של באג וראיתי אותם, פשוט נדהמתי. חייב לציין שאת רמת הווליום קובעים על ידי חשני מגע שנמצאים על הרמקול הימני ![]() תודה רבה על התגובה המפורטת עומרי, באמת שלא היית צריך ![]() תמיד טוב שיש מנהלים שיודעים להגיב ולעזור למשתמשים.
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אולי לא הרבה מכירים אותם, הם דיי יקרים. אבל בטוח ששמעת על פיוניר, סוני וכאלה.. שתידע שהם ברמה אחת יותר גבוהה מהם :] |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ועומר, בדיוק על זה דיברתי.. חשני מגע כאלה. משהו מדהים! עומרי, אני חובב סרטים, מוזיקה והכל.. אבל לא יותר מידי. סרטים? מידי פעם שיש סרט טוב.. מוזיקה? די הרבה, אבל לא יותר מידי.. לא תמיד בפול ווליום, אבל בד"כ ווליום די גבוה. אני לא מבין יותר מידי בסאונד, ולכן השאלה שלי האם אני ארגיש שהאיכות ירודה?
Last edited by TalGarty; 26-03-07 at 21:36.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לחבר שלי יש כאלו, שומעים מעולה! ד"א יש שמה אופציה מגניבה להנמכה והגברה של הווליום.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה יש לפרט? מדובר במוצר שמכוון לקהל של אנשים ששמים דגש על מראה ולא על איכות.
אם אתה חובב מוסיקה, סרטים, משחקים וכו', הם לא בשבילך (הם יעשו את העבודה, פשוט לא כמו רמקולים שמיועדים לכך). |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|