|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
עזרה עם IFRAME ועם מה שמסביב
עזרה | iframe ומה שמסביב
-------------------------------------------------------------------------------- שלום, יש לי שאלה\אני צריך עזרה בנושא IFRAME. תראו, יש לי iframe עכשיו לחצתי עליו והגעתי לעמוד 2, עכשיו הIFRAME שלי הגובה שלי הוא גבוה ואם אני לוחץ על לינק שיש למטה, אז זה פותח לי דף חדש בIFRAME הנוכחי. עכשיו כשזה פותח לי את הדף, אז זה נמצא למטה ואני צריך משהו\הנחייה איך לעשות את זה שזה יעלה למעלה, לראש הIFRAME. זה משהו עם a name אבל אני צריך ללחוץ על הקישור ולהגיע למקום הכי גבוה בדף אחרי זה. אני לא יודע כ"כ איך להסביר את זה, אשמח אבל אם מישהו הבין ויוכל לתת לי הנחייה איך לעשות את זה\ אם זה אפשרי בכלל. (הסבר II: אני נמצא בתוך IFRAME, עכשיו כשאני לוחץ על לינק חדש שנפתח בIFRAME הנוכחי, אני נמצא (המקום של העכבר) איפה שהייתי מקודם באותו מקום, והקישור שלי הוא למטה אז כל הזמן אני צריך לעלות למעלה כדי לראות את החלקים ואני צריך משהו שיעלה אותי למעלה כל הזמן בלחיצה אחת שזה ילחץ גם על הקישור וגם יעלה אותי למעלה אחרי זה). תודה רבה..
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
לכל FRAME יש שם
ואתה עושה <a target="framename" זה כל הסיפור...
# 3 |
חבר מתקדם
|
הבנתי את הכוונה שלך,
אתה צריך לערב JS בשביל לשלוח לשני מיקומים בקישור אחד. להלן הקוד: קוד:
<iframe name="bla" height="800"></iframe><br /> <a href="#top" onclick="javascript:document.getElementById('bla').src='YourLink.html'">Link</a> YourLink.html הוא העמוד אליו אתה רוצה להגיע וLink היא מילת הקישור. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
וRS324, לא קשור, לא הבנת את ההסבר ![]()
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
נראה לי שיש לך טעות קטנה כי הפקודה getElementById('ID) היא מקבלת פקודה מה-ID של הטג אבל אתה נתת לו רק שם תן לו גם ID
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Авторитет
|
זה הקוד של הIFRAME:
HTML קוד:
<iframe src="main.html" id="main_iframe" name="main" width="500" height="400" scrolling="auto" frameborder="0"></iframe> HTML קוד:
<a href="#top" onclick="document.getElementById('main_iframe').src='flowers2.html'";>2</a> תודה על העזרה..
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הקישור מגיע מתוך הIFRAME או מחוץ לIFRAME? הקוד שאני נתתי לך אמור לפעול לקישור שנמצא מחוץ לIFRAME, ומעלה את כל הדף למעלה ומשנה את כתובת העמוד בIFRAME - ולכך הוא פועל. אשמח להסבר חדש ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Авторитет
|
הקישור שלי הוא בתוך הIFRAME, ואני צריך ללחוץ עליו ושהדף החדש יפעל וגם שזה יעלה למעלה. ת'מבין?
עדיין אני מחכה לעזרה, ותודה רבה.
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
![]() ציטוט:
אתה נמצא בתוך עמוד בתוך IFRAME, ואתה רוצה שהעמוד שאתה נמצא בו ישתנה והעמוד שבו נמצא האיפריים יעלה הכי למעלה? מקווה שעכשיו הבנתי אותך לגמרי ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|