|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() ![]() שלום לכולם! אוקיי אז כפי שידוע לכם היום ב-22:30 מכבי חיפה תנסה להעפיל לרבע הגמר מול הקבוצה מספרד:אספניול. ואני רציתי לשמוע מה כל אחד חושב על המשחק הימורים ששמתם בווינר,תגובות,שאלות וכו'.. טיפה פרטים: קבוצות: מכבי חיפה V אספניול תוצאת משחק קודם: 0-0. שעת המשחק: 22:30 ערוץ שידור: 10 אתרים לעזרה: ONE,SPORT5 הנה לכם היחסים בווינר: הימור1X2אספניול - מכבי חיפה1.303.505.15אספניול - מכבי חיפה (1+)1.903.302.40סה"כ שערים אספניול/מכבי חיפה2.901.802.90סה"כ קרנות - אספניול/חיפה2.352.402.45המשחק הקודם הסתיים בתיקו 0. אם חיפה תראה את היכולת שהיא מציגה העונה באירופה, היא יכולה לעבור. אז יאללה תנו בתגובות! כמה כמה מי מנצח מי מפסיד ולפני הכל האם לחיפה בכלל יש סיכוי לעבור את אספניול? ![]() Last edited by etaynaaman.com; 15-03-07 at 20:23.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
שמע, בארץ הם שיחקו ממש פנסטסטי, הרבה יותר טוב מאספניול וזה ברור, אני מקווה מאוד בתור אוהד שלהם שהם יצליחו לעבור גם את הקבוצה הזאת.
יאללה זזתי להביא פיצוחים ושתיה.
# 3 |
חבר מתקדם
|
חחחחחחחח כבר פיצוחים ושתייה? גבר רק שמונה וחצי תרגע גם אני מת לראות תמשחק! אבל הגזמת חחח
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הימור שלי, חיפה מפסידים היום 3-0.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
חבל שאתה מזלזל בהם הם הפתיעו לא פעם ולא פעמיים גם העונה וגם בעונות שעברו אומנם הם לא פוגעים בליגה אבל באירופה הם משחקים בהחלט כמו קבוצה אירופיאית..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
2-1
לאספניול:P |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
עוד אחד מזלזל אחחחחחחח אתם לא ישראלים! חחח
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
3-1 לחיפה..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
מכבי חיפה ? לא מבין בכלל מה השגעת בטופיק הזה
גועל נפש - לא עומדות עם קבוצות תחתית בליגה אבל הדבר שאני עדיין ממשיך להתרשם ממנו זה הכוח שהם מקבלים באופ"א. אבל עדיין הכוח לא יעזור במשחק חוץ הזה. בווינר נתנו לאספניול לנצח אותם ביותר מ 1 . אני חושב יצא 1 - 0 / 2 - 0
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|