|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתר חדש לבדיקה, שליחת SMS בחינם
מכניסים בו את המספר ICQ , הסיסמא , המספר שאליו רוצים שההודעה תגיע ואת ההודעה ושולחים.
![]() עובד מעולה דרך operamini. http://h1.ripway.com/bnaya/sms/ אם מישהו מגלה תקלה או מקבל שגיאה מוזרה אז שישלח לי מייל ל: bnaya.peretz@gmail.com אשמח לקבל הערות והארות.
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה ניראה לך שהוא מספיק מטומטם לפרסם את זה ואחרי זה יקח לך תאיי סי קיו?
מה יש לו לעשות עם האיי סי קיו שלך? ובניה האחרון שהייתי חושב שיעשה כזה דבר ולא פועל ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
נפתח מחדש לבקשת בניה.
אנא, שמרו בבקשה על סדר באשכול. Edit: isssrael, הודעתך הוסרה, חטפת אזהרה. אני מבין ללב הIcq שלכם, ומבין שאתם לא רוצים להכניס את הIcq שלכם למקום שיכול להיות לא בטיחותי. בכל זאת, מה שעשיתם נקרא כבר ספאם. האשכול עשה חפיפה, הבא שיחזור לנושא של "למה שאני אשים את המס' שלי", או "הוא יפרוץ לכם למספר", יחטוף אזהרה. Last edited by SHeDoN; 12-03-07 at 16:30.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
נראה לי מסוכן, ולא ממליץ לאף אחד לשלוח את מספר האייסיקיו שלו והסיסמא למערכת כזאת.
בכל מקרה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
עובד - פתחתי ICQ בשביל זה.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
שלום נריה, הייתי ממליץ לך לפתוח חשבון אייסיקיו מיוחד בשביל זה כי אנשים לא חשים בנוח כשנותנים להם לרשום פרטים אישים באתר לא רישמי.
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
גם אני עשיתי - עובד!
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
למה שהוא יפתח אייס יי 'יו חדש? נראה לך שהוא ישב לפתוח המון חשבונות? הרי איי סיי קיו מגביל בשליחת הודעות לעומת זאת יש איזה תוכנה שמאפשרת שליחת smsים בלי הגבלה אולי אפשר לקשר אותה לאתר ואז לשלוח בחינם =/
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|