|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אוקי..סתם מידע שעלה לי בראש אחרי כמה שעות שלא נרדמתי
![]() ככה..רציתי דבר ראשון להביע דעה לגבי על האתרים שנוגעים רק לישראליים אבל משתמשים בדומיין עולמי..כמה בעיות : 1.תדמיינו ילדה בת 12 מחפשת אתר למצוא משחקים..דבר ראשון היא תחפש Games.co.il מכיוון שזה ידוע לכולם שזה ישראלי, כנ"ל כל נושא אחר שהיא תחפש . 2.כל אדם שמבין בבניית אתרים ואיחסון אתרים מבין שזה חסכון בכסף ברור, מה שדבר ראשון לדוגמא בתור בן-אדם שקונה אתרים הייתי רואה כזלזול וחוסר רצינות מצד בעל האתר . 3.עוד כסף לשוק ההולמי ופחות כסף למדינה שלכם ![]() 4.עולה בראש לישראלי הפשוט שלא נמצא 5 שעות ביום במחשב, תחפש אתר נסיעות בעברית ? Tours.co.il ישר תבדוק או גוגל..Tours.com ? למי יש כח להביא מילון ![]() איזה מילים לבחור בתור הדומיין המושלם לאתרך ? 1.אתרי מזרחית וכו'..לדוגמא "חגיגה מזרחית", לא מומלץ hagiga-mizrahit בתור הדומיין לא משנה מה הסיומת, מסובך בעיקר שבלי לפגוע במזרחיים שבנינו (כולל אותי) אנגלית 'שפה קשה' וזה יצור הרבה סיבוכים לאנשים..בעיקר שהרב בני נוער . פה לדוגמא הייתי הולך על hagiga.co.il וכו'..יותר קשר ועדיין 101% קשור לשם המלא . 2.לא להתפשר ! הרבה אנשים עכשיו פותחים אתרים, חברות אחסון וכו'..לא להתפשר על הדומיין לדוגמא יש לכם את השם 'bestbuy' בראש ? תפוס בסיוממת ישראלית אבל פנוי בעולמית ? לא לוותר להמשיך לחפש שמות, בחברות אחסון זה די מצומצם וצריך לבוא במשהו מקורי במיוחד, אבל בספורט ונושאים יותר כליים השמות באים בכמויות עצומות . 3.כמובן החשוב מכל, שהסיומת תתאים לקהל היעד, Com/Net לאתר מסחרי שבשפה האנגלית ודומיין ישראלי לאתר בעברית שפונה לדוברי עברית בלבד . אוקי..עד כאן לעכשיו כמה חברים קראו לי לעזור להם לסדר את הזולה ![]() כמה דומיינים פנויים למי שבקטע של קנייה - מכירה : לא להתייחס למילה destiny זה פשוט היה בצ'אט כלשהו שחבר ואני חיפשנו שמות יפים ![]() destiny: www.black-white.co.il destiny: www.walkers.co.il destiny: www.configs.co.il destiny: www.wars.co.il destiny: www.footsteps.co.il destiny: www.enemy.co.il destiny: www.terror.co.il destiny: www.subject.co.il destiny: www.savage.co.il destiny: www.kewl.co.il destiny: www.oh-really.co.il destiny: www.realist.co.il destiny: www.backward.co.il destiny: www.insert.co.il destiny: www.unpause.co.il destiny: www.alias.co.il destiny: www.pauze.co.il destiny: www.pause.org.il destiny: www.violence.co.il destiny: www.pause4u.com destiny: www.wheel.co.il destiny: www.stripe.co.il destiny: www.kris.co.il destiny: www.range.co.il destiny: www.affirmative.co.il destiny: www.yamina.co.il destiny: www.hatul.co.il destiny: www.fishers.co.il destiny: www.agana.co.il destiny: www.one4one.co.il destiny: www.dickhead.co.il destiny: www.blind.co.il destiny: www.reason.co.il destiny: www.insanity.co.il destiny: www.insane.co.il destiny: www.insane4u.com destiny: www.cop.co.il destiny: www.cops.co.il destiny: www.pc-hardware.co.il destiny: www.fearless.co.il destiny: www.sniper.co.il destiny: www.yourcellcom.com destiny: www.hunt2u.com destiny: www.laught.co.il destiny: www.starz.co.il תהנו ואל תשכחו בעוד כמה שנים בזכות מי השם היפה של אתרכם ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|