![]() |
# 1 |
חבר על
|
הוסטס באר
צוהורים טובים.
היום הוסטס באר עולה אם עיצוב חדש ודומיין עולמי, בקרוב עוד הפתעות ושידרוגים. האתר נבדק והותאם לצערי רק ל: IE בקרוב אני אנסה להתאים אותו לFF הכתובת החדשה: www.hosts-bar.com מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
חחח יפה אחי ..
התקנתי אצלי
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
תורידו ...תורידו סרגל שימושי מאוד
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
מה הקטע של החיתוך בפוטושופ?
אם אם משתמשים בפוטושופ לחתוך את האתרים, אז לפחות תדעו לחתוך נחמד, אבל לא שימושי ![]()
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל האתר רק תמונות (:
ויש לי דפדפן ff ועובד דווקא טוב (800X600 ברזולוציה שלי ..) |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הוא גם לא עובד הכי בIE אל תעשה שהוא נשאר במקום תיחס לחלון אלה תעשה טבלה כי הוא משוטט לי בכל הדף בכל פעם שאני משנה את הגודל לש החלון
# 8 |
חבר בקהילה
|
חחחח נרדמתי עד שהאתר עלה..חח אתה לא יודע לחתוך בשיט אחי ...
הסרגל דיי שימושי אבל לא הבנתי את הקטע של האתר והדומיין..חח בשביל סרגל כלים ? פוו בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה אתה צריך תקציב בשביל זה?
10 דקות של עבודה אתה מוזמן לפנות אליי... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
אתה מוזמן ליצור קשר באחת הדרכים:
איסיקיו: 228885152 פלאפון: 0526757087 ציטוט:
בבוקר אני אבדוק אותו בכמה מחשבים. תודה סרגל הכלים של קהילת הוסטס הוקם לפני כשנה אני רוצה לעזור לקהילה להתפתח, היום לא רק גולשי הוסטס נהנים מסרגל הכלים אלה גם אנשים מבחוץ (סרגל הכלים מופיעה באינדק ההורדות של נענע - ניתן לראות קישור בחתימה) Last edited by ColorSense; 26-02-07 at 00:22.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|