|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[עיצוב] - מבצע 2 עיצובים במחיר אחד!
שלום הוסטס,
אני(Nati_Man) ואורי(Bestouch) החלטנו לצאת במבצע חדש וחד-פעמי. אנו רוצים להציע לכם 2 עיצובים במחיר של אחד! עיצוב רדיו : לחץ כאן בכדי להגיע לעיצוב. עיצוב ההוסטינג: לחץ כאן בכדי להגיע לעיצוב. קבצים: עיצוב הרדיו: PSD בלבד. עיצוב ההוסטינג: PSD בלבד. מחיר: 400 שקלים פרטים ליצירת קשר: Nati_Man - נתי icq: 6006085 msn: nati-moyal@hotmail.com e-mail: moyal25@012.net.il Bestouch - אורי Icq: 201811673 Msn: ops5@walla.co.il E-mail: admin@bestouch.net בברכה, אורי+נתי |קורץ|
בברכה, נתי. icq: 6006085 msn: nati-moyal@hotmail.com e-mail: moyal25@012.net.il Nati_Man - תכנות וקידום אתרים: ----------------- www.Intek.co.il חברת איחסון האתרים הגדולה ביותר בישראל! Last edited by Nati_Man; 23-02-07 at 14:21.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עיצובים ממש שווים! בהצלחה..
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ואווו עיצובים מדהימים !!!
בהצלחה יש מצב אני מעוניי ברדיו ..
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
האמת היא שזה יותר כמו "שני עיצובים במחיר של שלוש".
# 5 |
חבר מתקדם
|
אויש למה בכל פוסט שאני פותח יש לך הערות זה מתחיל לעצבן כבר!
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני לא חושב להתחיל ללמד אותך חשבון
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם לדוגמא(ורק לדוגמא) עיצוב אחד שלך עולה 250 ש"ח(תגיד תודה, אני ממש לארג' איתך), אז איך בדיוק אתה אומר שאתה מוכר פה שתי עיצובים במחיר של אחד?! אני סה"כ 4 יח"ל במתמטיקה, אבל לפי מה שזכור לי, 400 זה לא 250.
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
הבעיה פה היא שמישהו צריך לרצות גם הוסטינג וגם רדיו. חוץ מיזה אם מישהו רוצה אחד הוא יכול לקבל מותאם אישית ב250.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|