|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
בעיה בהרצת שרת מירק
טוב אז אני חדש ואם זה לא המקום מצטער תעבירו בבקשה
אז אני בא להריץ שרת מירק IRCD וזה רושם לי Starting UnrealIRCd Possible error encountered (IRCd seemingly not started) ================================================== === Check above for possible errors, and this output of ircd.log. If you cannot solve the problem, read Unreal.nfo on where to get support ================================================== === מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה. פליקס אוקספורד |
![]() |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
פייי איזה סיפור אתם עושים...
הקונפיג של השרת לא טוב.. , אני יתן לך קונפיג מוכן בלי הרבה בעיות ... ציטוט:
שנה את מה שצריך לשנות וזהו, תהנה |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא פועל
Starting UnrealIRCd _ _ _ ___________ _____ _ | | | | | |_ _| ___ \/ __ \ | | | | | |_ __ _ __ ___ __ _| | | | | |_/ /| / \/ __| | | | | | '_ \| '__/ _ \/ _` | | | | | / | | / _` | | |_| | | | | | | __/ (_| | |_| |_| |\ \ | \__/\ (_| | \___/|_| |_|_| \___|\__,_|_|\___/\_| \_| \____/\__,_| v3.2.6 using TRE 0.7.2 (GPL) * Loading IRCd configuration .. * unrealircd.conf:9 Ignoring extra end comment [error] unrealircd.conf:12 Comment on this line does not end [error] Could not load config file unrealircd.conf [error] IRCd configuration failed to load Possible error encountered (IRCd seemingly not started) ================================================== === Check above for possible errors, and this output of ircd.log. If you cannot solve the problem, read Unreal.nfo on where to get support ================================================== === Last edited by Mega-Serv; 18-02-07 at 23:11.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לך לשורה 9 ו12 ותבדוק מה כתוב שם |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |