|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אהבתי ששמת את הבאנר הזה בראש הפורום!
הוא מוסיף חיים לצבע של הפורום.
הוא מהיר את העניים מהצבע המדקה שיש עכשיו. אבל יותר נירא לי מתאים לשים אותו צמוד ללוגו הזה של VB, ככה זה לא יהרוס את המבנה של הפורום יותר מדי... וגם הוא יוסיך הור לכל העמודים בפורום ולא רק לעמוד הראשי.:qqb014: |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אתה צודק..
באמת עדיף לשים אותו במקום האפור המעצבן הזה.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
וטיפ נוסף קטן.. כדאי לשים את הבאנר בכל הסכינים..
הוא מופיע רק בראשי
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
לדעתי חייבים להחליף את העיצובים האלה הם פשוט מגעילים
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
חנפן
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
למה חנפן?
למה יש לי להתחנף? אין לי אזהרה תפו תפו תפו. ואני לא רוצה להיות מנהל. אני אומר את האמת, זה באמת מתאים ומהיר את הפורום. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
הי,
ראיתי את הבאנר, וזו בהחלט דרך מעניינת לאיית באנגלית את המילה "מחר". אבל לא נורא. כמו שכתבה נעמי שמר, "ואם לא מחר אז מחרתיים" ![]() אברי
"אם תמשיך לעשות רק מה שעשית עד היום, לא תגיע יותר רחוק מאיפה שאתה עכשיו." Last edited by אברי; 31-10-05 at 20:15.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
אקס מנהל
|
תוסיף אותו ב-כ-ל רחבי הוסטס, כדי שכולם יוכלו להנות מחברת שב (בכיסא) קום (מהכיסא) ולדעת שיש חברה כזאת.
זה היה ממש ברור שהפורום הזה התקבל מאלון לצרכי פרסום, זה היה ברור עוד לפני שהפורום נפתח כשהבאנר הופיע שם. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חשבת שכתבת את ההודעה הזו? בו אני יסביר לך היגיון בנאדם לא קונה פורום שלם, מנהל אותו, מטפח אותו כדי שיוכל לשים פרסומת בראש שקט. בהוסטס הקודם, לנותן החסון היה באנר נכון? אז למה שלו לא יהיה? אסור לו..כנראה שלא ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
1. אבל זה הקטע! הוא לא מביא לפורום חסות, זה הפורום שלו! הוא אמור לנהל אותו כאדם פרטי ולא כבעל עסק. אם למשל הוא רוצה לעשות אופציה שבתמורה לתשלום מסויים כל אחד יוכל לפרסם את עצמו באותו זמן הוא יפרסם את עצמו זה בסדר גמור, אבל ככה?! בשביל מה הפורום הזה נועד אם במקום שהכי רואים את הפורום יש באנר שאומר "החברה שמאחסנת את הפורום היא הכי טובה" אז בשביל מה כל התחרות הזאת? אם לא הבנת את הנקודה שלי אני מתכוון שכל אחד יוכל לפרסם את עצמו באופן שווה, ואם למישהו יש תקציב יותר גבוה אז יוכל לשלם תשלום סמלי בכדי להופיע בעמוד הראשי של הפורום. 2. אמנם אתה מנהל ואתה אמור לדעת את זה יותר טוב ממני, אבל אלון "מטפח" את הפורום מן הבחירה האישית שלו, הפורום הזה אפילו לא נקנה. Last edited by Dima; 31-10-05 at 20:44.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|