![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלה
שלום לכולם, יש לי ידע בסיסי ב html ואני לא מקוצען אז לא לצחוק בבקשה...
![]() השאלה היא כזאת עשיתי textarea ב frontpage עכשיו הכנסתי לשם הרבה טקסט ויש מילים שהייתי רוצה להדגיש או לעשות מתחת קו, רק למילים מסויימים לא לכולם איך אני עושה את זה עם הקוד שלי הוא כזה: HTML קוד:
<textarea readonly rows="20" name="S1" cols="63" div dir="rtl" align="right" style="color: #000000; border: 1px solid #FFFFFF; padding: 0; background-color: #FFFFFF">bold text underlinetext text</textarea> |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
תשמע, אם אתה לא יודע את זה אז אתה באמת צריך ללמוד HTML.
יש לך את האתר הבא: www.sigall.co.il שמלמד HTML מצויין.
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
לפני ששאלתי את השאלה עברתי על הרבה אתרים ופורומים וחיפשתי
ואני שואל את השאלה ביגלל שלא מצאתי את התשובה וגם באתר שהבאת אין שם את התשובה למה ששאלתי, אני אחד שמחפש לפני ששואל שאלות אז במקום לרשום לי לך חפש שם או פה היה עדיף לענות וזהו, ועם אתה לא מעוניין אז על תענה, כולה לכתוב שני מילים אני לא חושב שזה כול כך קשה ועם שירצו יעזרו התגובה שלך לא ממש עוזרת ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
הבעיה עם TEXTAREA היא שזה מראה בדיוק מה שכתוב וזה מתעלם מכל הטאגים שתכתוב
ככה שבגלל זה הם לא עובדים... הדרך הכי פשוטה... גם ככה השתמשת ב DISABLED אז יהיה לך יותר פשוט לעשות משהו כזה PHP קוד:
אם זה לא מתאים לך, אז אתה תאלץ להשתמש ב JS בשביל לשנות את הדברים בתוך ה TEXTAREA (בדומה למה שעורכי ה WYSIWYG עושים).
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אני המלצתי לך ללמוד HTML מפני שיהיה לך יותר קל בעתיד במקום לשאול שאלות.
אני לא רוצה לסטות מהנושא אני אחפש את מה שביקשת כי לא נראה לי אפשרי לעשות bold או itaclic או לא משנה מה, אבל כל הסטייל יהיה אחיד בtextarea
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
תודה על העזרה והבנה פשוט רציתי רק לדעת עם זה אפשרי בלי לעבור ל iframe
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|