![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלה לגבי תוכן באחסון שרתים
שלום לכולם,
האם זה אפשרי היום לרכוש "שרת" קומפלט (זאת אומרת עם אי.פי, חיבור דרך REMOTE DESKTOP או וואטאבר), ולהריץ עליו כל מה שאני רוצה? בין אם חוקי או לא? זתומרת SEEDING ל TORRENTS וכו'? האם זה אפשרי? תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
רגע למה אתה חושב שסוגרים את אתרי ה-TORRENTS אהה למה?תחשוב בעצמך ותגיע למקסנה..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
אני לא רוצה לעשות אתר טורנט ...
אני רוצה לעשות SEED זאת אומרת להריץ תוכנת טורנט עם סרטים\משחקים\וואטאבר השאלה אם מבחינת תוכן לספקית האינטרנט אכפת מה אני שם שם. |
![]() |
![]() |
# 4 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ברור שזה לא חוקי, רמת הסיכון כשרת הוא הרבה יותר גבוהה.
בדר"כ החבר'ה שמשכירים שרתים הם עסקים וחברות, בגלל זה מקפידים הרבה יותר על תוכן חוקיות השרת מאשר מחשב רגיל (זה גם אחת הסיבות שבמידה והשרת הוא שרת ווינדוס תמיד מדביקים את המדבקה של הרישיון עליו כש-BSA עושים שם סיבוב [: ). בישראל יש הרבה יותר סיכון שיתפסו אותך , זה סיפור מסובך ומסוכן של הפצת סרטים, מוזיקה, תוכנות ומשחקים אתה פתוח לתביעות מכל כך הרבה אירגונים וחברות.. שמע אני לא אגיד לך שאין כאלה שמנצלים את זה שהשרת שלהם מחובר במהירות מטורפת בשביל הורדת אבל גם מי שעושה את זה, עושה את זה בשקט באופן עצמאי.
# 5 |
חבר חדש
|
יפה,
הבנתי ![]() תודה רבה לכם. אגב אף אחד מכם לא יודע על קו UPLOAD רציני שניתן לרכוש היום מחברת אינטרנט נכון? |
![]() |
![]() |
# 6 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
סיפור של 12k$ בחודש לקווים רציניים בטכנולוגיית ATM נכון להיום.
# 7 |
חבר וותיק
|
וזה לא כולל הוצאות ראשוניות לא?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|