|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
לפתור תרגילים במטמתטיקה - תמורת מה הייתם פותרים
הכתורת לא מנוסחת טוב אבל אז אני יסביר:
איזו תמורה הייתם רוצים לקבל בישביל לפתור תרגילים במתמטיקה ולהעתיק אותם ל WORD או לכל עורך אפשרי יכול להיות גם צייר (לא רק את הפיתרוןם אלא גם דרך) נגיד תרגילים שכבר עברתםוהם קלים ומהנושא שלכם שאתם יודעים טוב לא מתבקש משהו קשה שאינכם יודעים איזו תמורה הייתם מבקשים פר נושא\פר תרגיל חוץ מכסף וגם כסף כמה לדעתכם שווה כל תרגיל? אנא לא להגזים ולא לפנטז לקחת ברצינות ושכחתי לציין מספרי בני גורן א-ז (סתכלו מאחורי הפסר כל הספרים מספרי הלימוד ללא הנוספים) הנדסה+אלגברה כמובן אין צורך בלקונת ספרים שאין בידכם אלא רק מה שנמצא בהישג יד בתודה דן. ** לדעתי זה לא שייך להצעות ובקשות שונות זה סקר קטן לפרוייקט עתידי ** אבל אם בכל מקרה תחליטו שלא שייך לפה תעבירו למקום השייך |
![]() |
![]() |
# 2 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אמממ
אם זה יהיה לפני מגן וזה יהיה נושא שאני אצטרך לגמור אז רק בגלל המאמץ של לרשום את זה למחשב הייתי אומר : 10 תרגילים = 5 ש"ח אולי 3\4 תלוי ברמה |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אתה לא צריך לרשום במחשב לפי מה שהוא אמר אתה יכול לסרוק.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ונגיד תרגילים של שלושת הספרים הראשונים קלים? והאם יש לך משהו אחר בראש שעולה בראש איכסון דומיינים אולי משהו שילך עם נקודות נגיד כל תרגיל שווה לנקודה ואחרי שצוברים מספר נקודות אפשר להזמין נגיד דומיין או נגן MP3 |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
דווקא 30-40 שקל לשעה נשמע לי שכר הוגן.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
![]() ![]() במידה ואתה פותר באיזור ה100 תרגילים בשעה זה ישמע בסדר אבל אני לא מתכוון לשעה אלא פר תרגיל או פר נושא בספר יש נושאים ובכל נושא מספר תרגילים וכן אפשר לסרוק אבל לכתוב ברור ולא קישקושים עם חצים... ובכל מקרה יש אפשרות לפתור תרגילים ישנים שכבר עברתם והם קלים בישבלכם אבל יש גם את המבחנים הבגרויות המתכונות שאתם מתכוננים עליהם מהספר ואני דיי בטוח שאתם פותרים מלא אלא שלא עצלנים אז פשוט חוץ מי זה שהתכוננתם אתם מעלים את הפיתרונות כבונוס אפשר לסרוק ואפשר לכתוב יהיה עורך ואשמח לרעיון אחרים חוץ מכסף בכסף אפשר לקנות הכל:\ |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לדעתי הנושא הזה לא מחנך,וצריך לנעול אותו בהקדם האפשרי.
הלימודים לא נועדו כדי להעתיק,לרמות או שיעשו בשבילך,אתה הולך לבית ספר כדי שאתה תלמד,ולא כמה אנשים אחרים. מקווה שתבינו ותנעלו בהקדם. תודה.
# 8 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אם כן, אז התמחור מצויין. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחי, יש אתר כזה שנותן את כל התשובות של הספרים של בני גורן כולל הדרך.
אני אנסה למצוא אותו ולתת פה... |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
האתר הוא potrim.co.il ואני לא מצאתי בו אף תשובה שאני צריך.
לפותח הנושא, לדעתי לתרגילים של כיתה ז' נאה לקחת 5 שקל ל- 10 תרגילים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|