|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() לא הצלחתי לפתוח הודעה בפורום משוב אז אין לי ברירה אני פותח את זה פה...
כולם מוזמנים לשפוט אם יש במה שאני כותב היגיון... פירסמתי הודעה שאני רוצה לפתוח פורטל בתאריך 21.1 הנה קישור : http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=38385 פנו אליי הרבה אנשים וביררתי דברים בנוגע לזה וערכתי את ההודעה שלי וכתבתי : טוב.. הציפו אותי בפניות... אם לא יתקדם משהו אני יפרסם שוב את הפרטים שלי... תודה שלשום (6.2) הקפצתי את ההודעה כי הכל נפתח כרגע לקבל הצעות אחרות... והבאתי סרטוט של איך שאני רוצה שיראה הפורטל והבאתי גם כמה דוגמאות (באותה הודעה של ההקפצה כי כבר לא יכולתי לערוך את ההודעה הראשונה) עכשיו מה שמאוד מאוד הרגיז אותי כתב שם אחד בשם "YsTyle" את הדבר הבא : ציטוט: 15) ב. הבהרה: על המשתמש לציין תמורה. אין לכתוב הודעות כמו "תמורה שווה" \ "תמורה מובטחת","תמורה תימסר בפרטי"וכדומה. על-מנת להסיר כל ספק: חובה לציין מהי התמורה! הקפצת + לא ציינת את התמורה. ננעל + אזהרה. ובפרטי שלח לי : ======================================= אין להקפיץ ללא אישור + חובה לציין את התמורה. ======================================= מצטער להגיד לכם אבל יש לכם חוקים לא הגיוניים בכלל ! אני בעלים של פורום ענק ואני מבין בכל מה שקשור בסדר ומשמעת... הקפצתי הודעה כי זה היה אקטואלי ורציתי הצעות אחרות.. למה צריך לבקש על זה אישור ? מזה הדבר הזה ?! לאן הגענו ?... ולגבי החוק ש"חייב לרשום את התמורה שאני נותן".. אתם רוצים גם שאני יגיד לכם מה אני עושה ? מה התוכניות שלי לעתיד ועוד ? מה אתם נכנסים לאנשים לכיסים ? זאת חוצפה שלא ראיתי בחיים שלי באף מקום ! זה כאלה שטויות שאני לא מאמין שנותנים על זה אזהרה ונועלים את האשכול... ממש מרגיז ולא הגיוני ! אז לפני שאתם חושבים על חוקים תחשבו קצת יותר קדימה לראות אם זה הגיוני בכלל ואם ניתן להשמה בפורומים... זה כל כך מעצבן שזה משגע... אז אם אתם חושבים שכל מה שכתבתי הגיוני תפתחו לי בבקשה את האשכול... תודה Last edited by DJ ISH-EYE; 08-02-07 at 03:50.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
במקום שאתם תפתחו אשכולות כאלה,
ומנהלים ינעלו אותם, ואתם תמשיכו לפתוח, והמנהלים ימשיכו לנעול אותם, אולי פעם אחת תקראו מה כתוב ותשלחו מייל ל:admin@hosts.co.il. אם אי אפשר לכתוב בפורום מסויים יש לזה סיבה, זה לא אומר שצריך לפתוח בפורום אחר. |
![]() |
# 3 |
אקס מנהל
|
כל חוק שמוצב בפורומים עובר בדיקה של כל ההנהלה, ואם כולם מסכימים פה אחד אז מכניסים אותו לחוקים של אותו הפורום.
אם החוק קיים סימן שאתם המשתמשים גרמתם לו להיות שם. |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לשלוח הודעה פרטית לבעל הפורום ? גם על זה יתנו לי פה אזהרה נראה לי... ברור שיש סיבה לזה שאני לא יכול לפתוח הודעה בפורום משוב ? אז לשתוק ולתת לדברים שיחזרו על עצמם שוב ? מי שינעל את ההודעה כנראה אין לו תשובה לתת לי על מה שטענתי... אני לא עושה דווקא שאני כותב פה אבל ההודעה כבר נכתבה ואם הייתי יודע שצריך לשלוח למייל שהבאת לי את ההודעה הזאת הייתי עושה את זה... |
|
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ונכון, יש משתמשים שצריך באמת "להיכנס" בהם כי הם באמת מקפיצים סתם הודעות אבל לתת לי אזהרה על זה שהקפצתי אשכול שאני בטוח שהיה לנכון להקפיץ ? שטותי וילדותי... אני גם בדעה של "לכסח" משתמשים לא ממושמעים וככה אני נוהג בפורום שלי.. אבל יש חוקים ויש חוקים... |
|
![]() |
# 6 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אין כזה דבר יש חוקים ויש חוקים, חוק זה חוק וחייבים לציית לו כל עוד אתה רוצה להמשיך ולכתוב כאן בפורום. ובכל מקרה, אם ברצונך לערער על האזהרה, אתה יכול לשלוח הודעה פרטית לאותו המנהל שנתן לך אותה והוא יסביר לך בצורה יותר מפורטת למה קיבלת אותה. אגב, דאבל פוסט נחשב גם לספאם, יש לך אפשרות לעשות כמה ציטוטים בהודעה אחת. |
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
הדרך לשנות חוקים היא בטח לא לעבור עליהם.
אם היית שולח הודעה למנהל הפורום אני בטוח שהוא היה עונה לך ומכוון אותך לאן לשלוח את התלונות. בקשר להפקצה: יש בעמוד הראשון מקום ל-20 אשכולות. ב-5 הראשונים שהכי גלויים לעין כידוע לך יש מקום ל-5 אשכולות. בעמוד הראשי, שהכי גלוי יש מקום לאשכול אחד בלבד. ברגע שפתחת את האשכול הוא הופיע בעמוד הראשי, למה לדעתך הוא ירד משם? כי הגיבו באשכול אחר באותו פורום או פתחו אשכול חדש. שאר האשכולות לא רוצים להיות בעמוד הראשי? בפורום הצעות ובקשות שונות יש 6,277 אשכולות, למה אתה חושב שרק אתה רוצה שיראו אותך? אם היה מותר להקפיץ ללא אישור, כולם היו מקיפיצים, כי למה לא להיות ראשון אם אפשר להקפיץ? לכל חוק יש סיבה, האזהרה שקיבלת רק נותנת לך להבין את החוקים ולא לעבור עליהם שוב, זה לא שהורחקת. תתנצל עכשיו ואני בטוח שמנהלי פורום דיבורים יסלחו לך על האשכול ולא תקבל אזהרה (או מקווה לפחות). |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
Dima
כתבתי תשובה לזה שהגיב מעליך ורק אחרי שפירסמתי את זה ראיתי שהגבת אז הגבתי ויצא במקרה דאבל פוסט... מה שגרם לענישה זה החוק הלא הגיוני... ועל מה לערער אם יש חוק כזה ? TaiKaish נכון שאי ידיעה לא פוטרת מענישה אבל זה חוק הזוי... ומה נסגר איתך ?! נו אז זה חזר לעמוד הראשון על מנת שיצרו איתי קשר... זה לא שכל מי שכתב את ה 6,277 פתאום יקפיץ את ההודעה שלו ! ונכון אני יודע, יש קרציות שעל כל תגובה מקפיצים ! אני השארתי פרטים והשאר יעשה בפרטי ההתקשרות... לא כדי שחס וחלילה חס ושלום ההודעה שלי תתפוס מקום בעמוד הראשון ה"קדוש" !!! יש גיל בצד מתחת לשם שלי, אני לא ילד קטן שיתחיל לשחק פה עם מנהלים ולקבל אזהרות כמו הרבה כאלה שכבר יש פה... כתבתי על החוק ואתה נותן לי הסברים ממש לא משכנעים כשאתה בכלל אין לך תפקיד פה... כאלה שטויות לא קראתי ושמעתי בחיים שלי.. ומי אתה שאתה חושב להגיד לי מה לעשות ?! אני לא שם עליך בכלל.. אם יצטרכו יתנו את האזהרה העיקר שיראו ויקראו את התלונה\עצה שלי... ואגב ! Alm שהוא מנהל ראשי הגיב לי אחרי שהקפצתי את ההודעה ולא העיר על זה... רק ש "YsTyle" רצה להראות נוכחות ועשה מה שעשה.. Last edited by DJ ISH-EYE; 08-02-07 at 05:27.. |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
כמו שאמרתי לך, חוקים לא משנים אותם ע"י עבירה עליהם.
לא היית צריך לפתוח את האשכול הזה אלא לשלוח הודעות פרטית למנהל, ALM- אלמוג, לא אחראי על אכיפת החוקים בכל פורום ופורום, בשביל זה יש מנהלים. יונתן (ystyle) צודק לגמרי, יש חוקים, עברת עליהם וקיבלת אזהרה, הנה, אתה בן 23, אם נסעת על 100 קמ"ש כשמותר 90, ושוטר עצר אותך על מהירות אבל הסתפק באזהרה, אתה תקלל את השוטר, תיסע על מהירות מוגזמת תעבור באור אדום ותלך לבית של מפק"ל המשטרה? לא! יש חוקים וצריך לעמוד בהם, עברת על אחד מהם וקיבלת אזהרה? כמה מגוכך שלא יהיה יש דרכים לנסות לגרום להם להשתנות, לא לעבור עליהם. אולי זאת השעה שגורמת לי עוד להמשיך להסביר לך אחרי קללות כאלו, עכשיו אני אתפלא אם לא תקבל באן מהפורום או אזהרה לפחות, איזו סיבה יש למנהל לרצות להקשיב לך אחרי שעברת כמעט על כל חוק הכי בסיסי בפורום? |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
DJ ISH-EYE,
גם אם אתה הבעלים של ynet, אלו החוקים של הפורום, במידה ואתה לא מסכים איתם אתה יכול לעשות 2 דברים: 1. לפנות לגורמים המתאימים (המשתמשים meshuga / alm). 2. לעזוב. מעבר לזה, אני לא רואה מקום לאשכול הזה בפורום. נעול. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|