|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
חברה רצינית? מוכרים שרתי משחק? שיטת פרסום חדשה..
[נכתב ע"י שותפי לחבר צוות בניית מפות CS ישראל]
היי, אז ככה אני boynet מנהל חברת israeli-maps יש לי הצעה בשבילכם. איך זה יהיה אם אתה תוכל להתפלא לרגע איך זה יהיה למצוא את החברה שלך בתור מותג. איך זה יהיה להפוך לחברה הראשונה שוקפצת לראש ברגע ששומעים אותה. ואיך זה יהיה למצוא את עצמך חודר למוח של השחקנים בלי שהם שמים לב אפילו. ברוך הבא לפירסום (: אז אני יציג את עצמי אני boynet מנהל חברת israeli-maps אנחנו בונים מפות לקאונטר סטרייק. משמע יש לנו גישה ישירה לכל מה שהשחקנים רואים בכל רגע נתון במשחק שלהם. עכשיו תעשה חישוב הכי פשוט 3 סרברים 500 שחקנים בכל אחד מהם ביום קיבלת 1500 אנשים ביום 1500 איש שהשם של החברה שלך הולך להיכנס להם למוח. עמוק למוח. את כל זה אפשר לעשות פשוט על ידי הצבת פירסומות במפה יש הרבה דרכים לפירסומות כטקסט ו/או כבאנר על הקירות ו/בקובץ הקרדיט של המפה. דוגמאות: (כבאנר על הקירות וכטקסט על המסך) http://img159.imageshack.us/img159/5...tor0007uf6.jpg http://img264.imageshack.us/img264/4...tor0010tx7.jpg רק תדמיין איזה השפעה אדירה זה יעשה על החברה. israeli-maps מבטיחים להשתמש ב2 משלושת השיטות הנל בכל המפות שהם יוציאו מהרגע שאתם מסכימים בתנאי אחד שתביאו לנו 2 סרברים (בהם ירוצו רק. רק מפות ישראליות חוץ ממקרים יוצאי דופן.) ברגע שאחת המפות תופסת היא תתפשט להרבה סרברים וזה אומר פירסום בהרבה יותר גדול ומתמשך. ליצירת קשר איתי icq:165632202.www.cs-map.up.co.il. ליצירת קשר איתי: 8311688 matanlevy1@gmail.com Last edited by shev.com; 10-09-11 at 10:27.. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
שמה זה דבר לא כזה חדש,עושים זות כבר הרבה בקולנוע או סרטים או בכול מקום אחר
כאשר אתם רואים מותג קטן ונחמד ישר אתה קופץ לאמא או אבא או אח "ראתי כובע של פומה,שחור וגם אני רוצה,אפשר אפשר?" זה שיטה די מוצלחת ושהיה לך בהצלחה ![]() ואה לא הבנתי כזה,אפשר גם חברות איחסון וכול דבר אחר הרוצים לפרסם? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|