|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ביקורת רעה ומבישת לפי דעתי על Gbyte.co.il
אז ככה.....לפני יומיים דיברתי בטלפון עם מתן סויסה מכפר יונה והתעניינתי בקשר לשרת משחק לקאונטר סטרייק 1.6
בקיצור ביררתי את מה שרציתי..וסגרנו ! לאחר מכן...עוד באותו יום העברתי לו את הכסף ומתן אמר לי שיצור איתי בקשר בשעה 5 כדי לתת לי את ה IP ושאר הפרטים..אוקיי הגיעה שעה 5 ו20 ואני מרים טלפון למתן....לאחר 5 פעם שאני מנסה...בערך עד לשעה 6 הוא עונה לי ואומר שהוא נמצא במעבדה והוא יתן לי אותו עוד שעה...שעה וחצי גג !!! אוקיי סבבה.....אני מחכה כולי לחוץ כל היום מקבל טלפונים ושאלות מה עם הסרבר - כי זה לא רק אני שילמתי על הסרבר...אני משתתף עם עוד 6 חברים בתשלום! ונחשו מה? גם הוא המציא לי אז...שהוא נמצא עדיין בעבודה ויחזור מאוחר והוא יביא לי אותו כבר מחר בבוקר , הבוקר .....כשאני נמצא בבצפר עם כל החברים שהישתתפו איתי בתשלום קיבלתי הרבה על הראש ו8 בבוקר עד לשעה זו 18:00 אני מנסה להשיג את הבנאדם - מתן סוסיה מכפר יונה ...(העברתי לו 85 שקלים באמצעות העברה בנקאית -אגב ...ולזה הוא דיבר איתי כמו גבר והיה לו זמן ) ניסיתי להתקשר לשותפו - גון ככה שמו...וגם הוא לא עונה לי יש למישהו פרטים עליו ? או שיכול ליצור איתי קשר או משהו ? כי אני כבר צעד וחצי בדרכי למשטרה |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
חבל מאוד שיש אנשים כאלה.
נחכה לצד של מתן. |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
מצער לשמוע.
נחכה לתגובה של מתן וגון. |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
חבל לשמוע .
חבר חדש
|
מן הסתם לא קיבלת מה שהזמנת
אתה הפקדת למישהו אחר בכלל ולא אלינו.... תשמע לא ברור בכלל למי שילמת, אתה ההית צריך לשלם למתן אלפסי שזה אני ואני בכלל לא מכפר יונה. תשמע תתקשר אלי 0506366500 ותסביר לי בדיוק מה קרה. |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ודרך אגב מתן תטפל בעניין יכול להיות מתחזה ... |
|
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
שמע, לפי מה שכתוב כאן, רימו אותך.
תפרט קצת איך הכרת אותו ומאיפה היה לך את הטלפון שלו.. |
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חלפו להם יומיים מרגע פרסום האשכול ועדיין לא קיבלתי את הסרבר
יצרתי קשר עם מתן ופתאום הוא גילה שהוא קיבל באמת את הכסף והוא טוען שיש בעיה טכנית עם השרתים...-ממש ביומיים האחרונים הוא כל הזמן אמר להיתקשר אליו בשעה אחרת...כן כן בשעה 6 הכל יהיה מוכן ואופס מתקשרים אליו וצצה עוד בעיה ככה הוא מרח אותנו יומיים נכון לשעה זו הוא אמר שהסרבר יהיה מוכן נעדכן אותכם מחר מה ניסגר |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם לא קבלתה תסרבר, צור איתי קשר אני אפתח לך אחד .
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
רק תראה לי קבלה ששילמתה למתן ותקבל. בהצלחה |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|