|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מכבי עפה מחצי גמר גביע המדינה!
אחרי 9 שנים שהגביע היה שלהם, מכבי עפו בחצי הגמר,
הפסידו 94-87 לבני השרון.. הגמר בני השרון-ירושלים בסוף הרבע השלישי היה 20 הפרש, דקה לסיום 4 הפרש, ביינום החטיא זריקה חשובה שבעצם קבעה שמכבי תפסיד.. יאללה ירושלים!
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אני אוהד מכבי..
ולמרות שהיו בעיות בשיפוט (שהיו, ואל תזיינו לי ת'מוח), כל הקרדיט לבני השרון...הגנה מצויינת, התקפה מצויינת. וכשלמכבי לא הולך (יסאיטיס לא פוגע וכו') אז לא הולך...ושוב, כל הקרדיט לבני השרון שניצלו את זה טוב. לדעתי בני השרון ידרסו את ירושליים, גם השחקנים יותר טובים, גם הקבוצה יותר מחוברת..וגם בירנבויים אוכל את שמיר (חסר הנסיון..).. בהצלחה לבני השרון. ליגה, יקחו, יורוליג...מקסימום פיינל פור אבל אני לא מאמין..לדעתי יודחו בהצלבה. זאת תיחשב עונת כישלון למכבי, אבל, עם הראש קדימה.....שנה הבאה יהיה יותר טוב. עוד עריכה: עכשיו שמתי לב להערה על בינום...עצוב הקטע הזה..שספאחיה כל פעם נותן לו את הקרדיט..וכל הזמן הוא מאכזב...אם הכדור היה אצל קלעי...לדעתי, המשחק היה נגמר אחרת...אבל אין לבכות על חלב שנשפך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Whatever
|
יש עוד את ליגת-העל והיורוליג. פחות גביע, לא נורא.
ובהחלט בהצלחה לבני-השרון, שיחקו ממש טוב היום. היו טעויות שיפוט (היו), השעון בהתקפות ירד כמה שניות (אחרי סל של אחת הקבוצות), השלשה שהייתה בתחילת המשחק (שהיו למכבי 2 נק') הייתה בהתחלה 3 נק' - שמשום מה התחלפו ל 2 (והתוצאה ירדה ל.. נחשו - 4). בהצלחה לבני השרון בגמר.
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הדו'ח של שמעון מזרחי יגיע לאיגוד השופטים...לדעתי בשנה-שנתיים הקרובות כבר יגיע להחלטה שהשיפוט בארץ (לא במשחקים של מכבי...אלא בהרבה משחקים, בעיקר בגדולים) דפוק, ויביאו שופטים בינ"ל למשחקים מכריעים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Whatever
|
לא צריך משחק חוזר, רק שישנו את השיטת משחק בליגה הזו לשיטה נורמלית. קבוצה יכולה לנצח כל העונה, ופתאום במשחק אחד היא מודחת בגלל חוסר ריכוז או אנערף.
ומכבי שיחקה לא טוב, ואני בתור אוהד של מכבי, בני השרון שיחקו יותר טוב והגיע להם לנצח.
# 8 |
חבר מתקדם
|
.......
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
חוץ מזה אי אפשר להאשים את השיפוט , כי שורה תחתונה זה לא מה שהכריע את המשחק.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Whatever
|
ציטוט:
הייתה עבירה טכנית לשרון ששון על כלום - הוא לא עשה שום דבר שאסור על הפרקט, על מה הוא קיבל טכנית ? אבל בסדר - אין מה להלחץ - הפסד ראשון אחרי 10 שנים - קורה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|