הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 28-01-07, 01:56   # 1
GigaByte
חבר חדש

מיני פרופיל

GigaByte לא מחובר  

ביקורת על S-Tech | שלום כהן (Kreamer)

שלום לכולם.

שמי מתן אני לקוח של שלום כהן כבר 4 חודשים, אני בעלים של חברת GByte.co.il
שלום הוא בנאדם מקסים ונפלא וממש סוף הדרך!
כשאני התחלתי עם עסק ההוסטינג לא ידעתי כלום בנושא, שלום הדריך אותי ולימד אותי על הלינוקס, בניית שרתי משחק (המדריכים בפורומים לא שווים כלום, שלא לדבר שהם לא נכונים) ועוד כל מיני טריקים שרק עושים את החיים יותר קלים, עוד לפני שהשכרתי ממנו הוא הביא לי יוזר על אחד מהשרתים שלו ללמוד ולעשות ניסויים בלי לשלם, לראות איך אני מסתדר, ללמוד ולעשות התקנות, וכמובן פיקח על הדרך ותיקן במקום שצריך.
הוא לימד אותי איך לראות את העסק ואיך להשתמש נכון בשרת, וכמובן התאים לי שרת שיתאים לדרישות שאני מחפש וגם מבחינת תקציב. בהתחלה אני התחלתי עם בcore2due אחד.. מאז זה גדל והיום אני עומד על 2 שרתי דואל אופטרון דואל קור + שרת אתרים אופטרון דואל קור.
השירות הוא מעולה וזמין כל הזמן. בשעות המאוחרות של הלילה הוא היה יושב איתי ותמיד היה מפנה זמן, מה שמעטים היום עושים..
מבחינת השרתים השרתים הם איכות מקסימלית! ואמינות 1000 אחוז!!! מה שביקשתי אני קיבלתי.
וכמובן לא היו נפילות, והשרתים החזיקו עומס גדול מאד 94 יום Uptime של שרת אחד ו 75 Uptime של שרת אחר.. מה שמראה שמדובר בשרתים באמת באיכות וזאת הוכחה רשמית, מה שכן היתרון אצלי הוא שאני גר 10 דקות נסיעה מהמעבדה של שלום ואני ראיתי את השרתים שאני משתמש בהם היום מול העיניים מתי שהגיעו מהיבואן לפני שנכנסו לחווה וראיתי שמדובר בדיוק במה שאני הזמנתי.
מבחינת מחירים המחירים טובים, אני השתמשתי בכמה וכמה סוגים של שרתים ששלום התאים לי עם הזמן, מבחינת תשלומים שלום היה איתי מאד גמיש והיו פעמיים שהתשלום התעכב והוא העלים עין.

אני אישית ממליץ לכם באמת מכל הלב. אני חושב שלפני שממהרים בהשכרת שרת מומלץ לבדוק איתו קודם לראות מה הוא יכול להציע ותראו שהוא יתאים לכם מה שאתם מחפשים במחיר מעולה.

שיהיה לכם שבוע נעים =]

ישן 28-01-07, 02:19   # 2
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי GigaByte צפה בהודעה
שלום לכולם.

שמי מתן אני לקוח של שלום כהן כבר 4 חודשים, אני בעלים של חברת GByte.co.il
שלום הוא בנאדם מקסים ונפלא וממש סוף הדרך!
כשאני התחלתי עם עסק ההוסטינג לא ידעתי כלום בנושא, שלום הדריך אותי ולימד אותי על הלינוקס, בניית שרתי משחק (המדריכים בפורומים לא שווים כלום, שלא לדבר שהם לא נכונים) ועוד כל מיני טריקים שרק עושים את החיים יותר קלים, עוד לפני שהשכרתי ממנו הוא הביא לי יוזר על אחד מהשרתים שלו ללמוד ולעשות ניסויים בלי לשלם, לראות איך אני מסתדר, ללמוד ולעשות התקנות, וכמובן פיקח על הדרך ותיקן במקום שצריך.
הוא לימד אותי איך לראות את העסק ואיך להשתמש נכון בשרת, וכמובן התאים לי שרת שיתאים לדרישות שאני מחפש וגם מבחינת תקציב. בהתחלה אני התחלתי עם בcore2due אחד.. מאז זה גדל והיום אני עומד על 2 שרתי דואל אופטרון דואל קור + שרת אתרים אופטרון דואל קור.
השירות הוא מעולה וזמין כל הזמן. בשעות המאוחרות של הלילה הוא היה יושב איתי ותמיד היה מפנה זמן, מה שמעטים היום עושים..
מבחינת השרתים השרתים הם איכות מקסימלית! ואמינות 1000 אחוז!!! מה שביקשתי אני קיבלתי.
וכמובן לא היו נפילות, והשרתים החזיקו עומס גדול מאד 94 יום Uptime של שרת אחד ו 75 Uptime של שרת אחר.. מה שמראה שמדובר בשרתים באמת באיכות וזאת הוכחה רשמית, מה שכן היתרון אצלי הוא שאני גר 10 דקות נסיעה מהמעבדה של שלום ואני ראיתי את השרתים שאני משתמש בהם היום מול העיניים מתי שהגיעו מהיבואן לפני שנכנסו לחווה וראיתי שמדובר בדיוק במה שאני הזמנתי.
מבחינת מחירים המחירים טובים, אני השתמשתי בכמה וכמה סוגים של שרתים ששלום התאים לי עם הזמן, מבחינת תשלומים שלום היה איתי מאד גמיש והיו פעמיים שהתשלום התעכב והוא העלים עין.

אני אישית ממליץ לכם באמת מכל הלב. אני חושב שלפני שממהרים בהשכרת שרת מומלץ לבדוק איתו קודם לראות מה הוא יכול להציע ותראו שהוא יתאים לכם מה שאתם מחפשים במחיר מעולה.

שיהיה לכם שבוע נעים =]
למרות שיש לך 29 הודעות, זאת הפעם הראשונה והאחרונה שאני מוותר ככה, זה לא יחזור על עצמו.

אני עובד עם שלום כבר שנה וחצי, שלום אחלה של בנאדם.
אני רוצה להודות עוד פעם לפבל שהכיר ביני לבינו

ישן 28-01-07, 02:34   # 3
GigaByte
חבר חדש

מיני פרופיל

GigaByte לא מחובר  

בעניין הודעות קבל תיקון XD

אני שמח שיש עוד מישהו שחושב כמוני =]

ישן 28-01-07, 14:32   # 4
Inj3cT10n
Permanently Banned

מיני פרופיל

Inj3cT10n לא מחובר  

חח עוד מישהו?
כולם חושבים כמוך
לפחות אני.. אני לקוח שלו חודשיים ואחלה תמיכה ואחלה שרת ואחלה בן אדם והכל

ישן 28-01-07, 14:57   # 5
MaorA
חבר על

מיני פרופיל

MaorA לא מחובר  

וואלה שמעתי עליו רק טוב.

בהצלחה.

מזרחית | העלאת תמונות

ישן 28-01-07, 17:29   # 6
פרלין|בר מתוקים
חבר מתקדם

מיני פרופיל

פרלין|בר מתוקים לא מחובר  

טוב לדעת! בהצלחה בהמשך..!

ישן 28-01-07, 20:19   # 7
Art Watch
מתאורר / יצא בחוץ

Art Watch's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Art Watch שלח הודעה באמצעות MSN אל Art Watch Send a message via Skype™ to Art Watch

Art Watch לא מחובר  

שמעתי עליו רק טוב, בהצלחה בהמשך! (גון / מתן, צרו קשר D=)

ישן 28-01-07, 21:14   # 8
the-wolf
הוסטסניון

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל the-wolf שלח הודעה באמצעות MSN אל the-wolf

the-wolf לא מחובר  

ידוע
יצא לי להתכתב איתו כמה פעמים והבן אדם סבלני ונחמד מאוד

ניר ויצמן

ישן 28-01-07, 21:22   # 9
DmN
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל DmN

DmN לא מחובר  

טוב לדעת
אגב, איפה המעבדה שלו ?

ישן 29-01-07, 07:30   # 10
kreamer
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל kreamer

kreamer לא מחובר  

נמצאת במושב ינוב
5 דק' מצומת בית ליד...

תודה לכל המגיבים.

בקרוב הצעות חדשות ומעניינות לשרתים חדשים.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום