|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
ביקורת על S-Tech | שלום כהן (Kreamer)
שלום לכולם.
שמי מתן אני לקוח של שלום כהן כבר 4 חודשים, אני בעלים של חברת GByte.co.il שלום הוא בנאדם מקסים ונפלא וממש סוף הדרך! כשאני התחלתי עם עסק ההוסטינג לא ידעתי כלום בנושא, שלום הדריך אותי ולימד אותי על הלינוקס, בניית שרתי משחק (המדריכים בפורומים לא שווים כלום, שלא לדבר שהם לא נכונים) ועוד כל מיני טריקים שרק עושים את החיים יותר קלים, עוד לפני שהשכרתי ממנו הוא הביא לי יוזר על אחד מהשרתים שלו ללמוד ולעשות ניסויים בלי לשלם, לראות איך אני מסתדר, ללמוד ולעשות התקנות, וכמובן פיקח על הדרך ותיקן במקום שצריך. הוא לימד אותי איך לראות את העסק ואיך להשתמש נכון בשרת, וכמובן התאים לי שרת שיתאים לדרישות שאני מחפש וגם מבחינת תקציב. בהתחלה אני התחלתי עם בcore2due אחד.. מאז זה גדל והיום אני עומד על 2 שרתי דואל אופטרון דואל קור + שרת אתרים אופטרון דואל קור. השירות הוא מעולה וזמין כל הזמן. בשעות המאוחרות של הלילה הוא היה יושב איתי ותמיד היה מפנה זמן, מה שמעטים היום עושים.. מבחינת השרתים השרתים הם איכות מקסימלית! ואמינות 1000 אחוז!!! מה שביקשתי אני קיבלתי. וכמובן לא היו נפילות, והשרתים החזיקו עומס גדול מאד 94 יום Uptime של שרת אחד ו 75 Uptime של שרת אחר.. מה שמראה שמדובר בשרתים באמת באיכות וזאת הוכחה רשמית, מה שכן היתרון אצלי הוא שאני גר 10 דקות נסיעה מהמעבדה של שלום ואני ראיתי את השרתים שאני משתמש בהם היום מול העיניים מתי שהגיעו מהיבואן לפני שנכנסו לחווה וראיתי שמדובר בדיוק במה שאני הזמנתי. מבחינת מחירים המחירים טובים, אני השתמשתי בכמה וכמה סוגים של שרתים ששלום התאים לי עם הזמן, מבחינת תשלומים שלום היה איתי מאד גמיש והיו פעמיים שהתשלום התעכב והוא העלים עין. אני אישית ממליץ לכם באמת מכל הלב. אני חושב שלפני שממהרים בהשכרת שרת מומלץ לבדוק איתו קודם לראות מה הוא יכול להציע ותראו שהוא יתאים לכם מה שאתם מחפשים במחיר מעולה. שיהיה לכם שבוע נעים =] |
![]() |
# 2 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני עובד עם שלום כבר שנה וחצי, שלום אחלה של בנאדם. אני רוצה להודות עוד פעם לפבל שהכיר ביני לבינו ![]() |
|
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
בעניין הודעות קבל תיקון XD
אני שמח שיש עוד מישהו שחושב כמוני =] |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
חח עוד מישהו?
כולם חושבים כמוך לפחות אני.. אני לקוח שלו חודשיים ואחלה תמיכה ואחלה שרת ואחלה בן אדם והכל ![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
וואלה שמעתי עליו רק טוב.
בהצלחה. |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
טוב לדעת! בהצלחה בהמשך..!
|
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמעתי עליו רק טוב, בהצלחה בהמשך! (גון / מתן, צרו קשר D=)
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
ידוע
יצא לי להתכתב איתו כמה פעמים והבן אדם סבלני ונחמד מאוד ניר ויצמן
חבר וותיק
|
טוב לדעת
אגב, איפה המעבדה שלו ? ![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נמצאת במושב ינוב
5 דק' מצומת בית ליד... תודה לכל המגיבים. בקרוב הצעות חדשות ומעניינות לשרתים חדשים. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|