|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[מכרז] עיצוב הוסטינג חדש ביותר! שווה קליק
שלום,
החלטתי לעשות מכרז הפעם על העיצוב חדש ומדהים לפי דעתי... המחירון שלו זה 350 ש"ח... עיצוב הוסטינג.. הנה העיצוב : http://img444.imageshack.us/img444/7421/hosteampj3.jpg תחילת מחיר : 100 ש"ח קפיצות : 20 ש"ח קנייה מיידית : 350 ש"ח תאריך סיום המכרז 4.2.07 בהצלחה !
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אמרתי לך במסן, אחלה עיצוב!
שווה קנייה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה ברק
אשמח להצעות :}
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
העיצוב הוא בדיוק כמו שאמרת רק בלי המדהים...
חח סתם :P העיצוב מאוד מאוד יפה, אם כי הכחול קצת מעצבן... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
opacity ? :S
עיצוב גנוב בכל ה100% :S |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני גם חושב אבל אני לבא בטוח כך שאני לא אומר סתם...
בכל מקרה אני חושב שלרשום שהמחירון שלו 350 ש"ח זה סתם "לפזר חול" בעיניי הגולשים... אני חושב שהמקס' שתוכל להוציא מהעיצוב (וזה בתנאי שהעיצוב שלך) הוא 100 ש"ח וזה גם בהגזמה... יש לך הרבה מה ללמוד.. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
חחחח עלק...
הייתה רוצה freakbox איך שלא קוראים לך: א.אתה לא תחליט לי בכמה למכור ב.העיצוב הזה שווה יותר ג.העיצובים שלך לא משהו אז אתה לא יכול לדבר
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
עיצוב סבבה
נחמד ופשוט מחיר 100 שח' תקף ליומים מהפרסום |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
דבר שני אני מביע את דעתי וזה מותר ואני חושב שהעיצוב הזה לא משהו והוא לא שווה הרבה. בנוגע לעיצובים שלי, תיראה לעיצובים שלי יש קהל יעד כנראה ואתה לא נמצא בו.. מה שדיי בטוח זה שיש אנשים שאוהבים את העיצובים שלי ואני לא אתחיל להתחרות איתך כמו ילד קטן, "העיצובים שלי יותר יפים, העיצובים שלך יותר יפים" חוץ מזה שהתגובה שלך מראה על חוסר בגרות מוחלט. לכן הפעם אני אסלח פעם הבעה אני אדווח למנהלים על דיבור לא נאות כלפיי.. שיהיה בהצלחה בכל מקרה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|