|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אי אפשר לבצע השוואה בין חברות, רק מול מוצרים.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
"מה יותר טעים?
תפוז או קלמנטינה? תסביר לי גם למה...." או במילים אחרות.. כבר הוכח חד משמעית בעבר כי..אי אפשר להחליט בנושא..כל אחד זורק מחקרים על כמה הוא טוב והמתחרה שלו..לא. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
AMD וIntel הן חברות, אתה יכול לבצע השוואה של מוצרים.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
לפי דעתי מחשב AMD יותר מהיר.
אבל Intel יותר איכותי ויש יותר אחריות.
# 7 |
חבר מתקדם
|
הוא הבין
למה להיות כבדים? כרגע לאינטל יש מעבד הכי טוב יותר מAMD אבל אני לא בטוח 100% |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
מה לא מובן?
אתה לא יכול להשוות את החברות אלא רק את המוצרים, כי כדי להשוות את החברות צריך לדעת מה התוכניות שלהם בעתיד, כמה רווחים היו להם השנה וכו' פשוט לא חסר. בין מוצרים זה אפשרי לגמרי ואף בין סדרות. לדוגמא: סדרת המעבדים של AMD של ה-Dual Core וזה כולל את ה-FX-60 וה-FX-62 עולה הרבה מאוד וכמעט בכל המקרים סדרת המעבדים של אינטל הנקראת Core 2 Duo היחסית חדשה נותנת ביצועים גבוהים יותר ושלא נדבר על ההבדלים במחירים. וחוץ מזה אינטל כבר ממזמן התחילה עם ה-Quad Core בעוד ש-AMD פישלו עם הפלטפורמת 4X4 שלה שצורכת חשמל ולא עושה יותר. כלומר AMD לא נתנה תשובה לסידרה זו ולכן Intel כרגע מומלצת. יכול להיות שבשנה הבאה AMD תפתיע - כלומר השוק הזה משתנה מיום ליום. וכרגע Intel סגרה את אחת מהשנים הטובות של אי פעם. [כך פתח השבוע אלכס קורנהאוזר, סגן נשיא באינטל העולמית ומנכ"ל אינטל ישראל, את אירוע סיכום השנה של אינטל ישראל: "2006 הייתה אולי השנה הטובה ביותר של אינטל בארץ. אני כבר מעל ל-29 שנה בישראל, ו-2006 הייתה שנה מלאת הישגים - בפיתוח, בייצור וביצוא"] ואני יכול להגיד לך בבירור שסדרת המעבדים שלה מומלצת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|