|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מישהו יכול לעזור לי לכתוב קוד ?
אני צריך קוד
שיהיה שם לדוגמא : "אהוד אולמרט" ולחיצה עליו תפתח מידע עליו כמו בפורמים בתפוז .. באותו מצב, ושאר השמות ירדו למטה ... נגיד רשום : "אהוד אולמרט" "עמיר פרץ" "יוסי אבוקסיס" אז לחיצה על עמיר פרץ תפתח מידע ויוסי אבוקסיס ירד טיפה למטה ושיהיה הרבה "בלה בלה בלה" במידע ושאני יוכל לשכפל את זה ... תודה !!!
תודה על תרומתך.
|
תשתמש ב DIVים עם האפשרויות של HIDDEN ו BLOCK
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יש לך כמה דרכים לעשות את זה הכי מומלץ לפי דעתי זהJAVASCRIPT אבל אתה יכול גם ב-PHP
|
![]() |
# 4 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
מה הקשר? ממתי PHP היא שפה ויזואלית
# 5 |
חבר וותיק
|
למה לא מה לא בסדר פה אתה פשוט עושה שכשנוחצים על השם של אהוד אולמרט שזה יכתוב לך את החלון מידע הזה מה הבעיה פה?!
|
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
כותב את שם האישיות, מציג מתחתיו בלוק שיש לו
קוד:
display: none; קוד:
display: block; קל מאוד לעשות את זה. |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
עכשיו תסביר את עצמך חחח זה ב-CSS נראה או שזה בעצם ב- JS?חח ממש מוזר לא הבנתי כלום
|
![]() |
# 8 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
JS&&CSS פשוטים.
אתה מגדיר את הDIV של המידע כNONE, ולכל DIV שיש בו מידע, אתה קורא בשם אחר, לדוגמא: DIV1 DIV2 DIV3 וכל אחד אתה מגדיר כ-NONE. אחרי זה בקישור של השם, אתה שולח את הקישור לפונקציה, למשל DIS, ובה אתה שולח את הID של DIV המידע שלה. לדוגמא: DIS('div1'); ואחרי זה בפונקציה, אתה פונה לDIV1(אותו אתה מקבל כמשתנה), ובודק אם ה DISPLAY, שלו מוגדר כ-NONE, אז אתה עושה, שהוא יהיה שווה לכלום, זאת אומרת ="" אחרת אתה עושה שהוא יהיה שווה ל NONE. וזהו, זאת כל הפונקציה.. |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
קוד ה-CSS (הצגה / הסתרה של הבלוק) -
קוד:
.display_off { display: none; } .display_on { display: block; } קוד:
function viewDetails(object_id) { document.getElementById(object_id).className = (document.getElementById(object_id).className == "display_off"?"display_on":"display_off"); } קוד:
<a href="#" onclick="javascript: viewDetails('div1');">Show Div #1</a> <div class="display_off" id="div1">:P</div> |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתי כלום מפה :/
לא יעזור להסביר לי איך עושים את זה .. כי אני לא מבין בזה .. אני צריך את הקוד עצמו .. אם מישהו יכול לכתוב (לפי מה שאמרתם זה ממש פשוט) תודה
|
|