![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
פתיחת פורום
שלום אני מעוניין לפתוח פורום כללי, עכשיו יש לי כמה שאלות (אני מבקש בעיקר מבעלי פורומים לענות לי):
1.מאיפה יש לכם את המערכת ובאיזה מערכת אתם משתמשים? 2.לכמה גולשים הגעתם ותוך כמה זמן? אשמח לקבל תשובות בעיקר בגללל המערכת... |
![]() |
![]() |
# 2 |
נשמה של הפורום
|
יש מערכות בחינם (phpBB לדוגמא) ויש מערכות שעולות כסף (זאת לדוגמא, vB)...
בנוגע למשתמשים וכמה זמן, הכל תלוי. ועבר זמן מאז שהייתי קשור לאיזשהו פורום, אז אני לא יכול לתת לך פרטים, אחרים יתנו לך בכיף אני מניח..
# 3 |
חבר וותיק
|
פורום הוסטס משתמש במערכת vBulletin העולה 160 דולר לכל החיים.
שדרוגים בחינם לשנה, על כל שנה נוספת אתה צריך לשלם 30 דולר. מערכת IPB 1.X היא חינמית אך לא מומלצת מכיוון שקיימים בה חורי אבטחה גדולים המאפשרים פריצה. בקשר לשאלה השניה תלוי בכמות הפרסום ובאנשים המשקיעים, למשל הפורום שלי: (אני לא יציין כתובת כי זה אסור) כרגע יש 12,413 הודעות. 592 משתמשים והוא פועל על מערכת vBulletin שקניתי לפני חודשיים בערך. (ז"א הפורום פתוח חודש וחצי בערך) מקווה שעזרתי ![]() אם אתה קונה מערכת פורומים אני ממליץ בחום על vBulletin, הם מציעים תרגום בחינם והמודים שם קלים להתקנה ולתרגום. ד"א האשכול הזה לא קשור לפה אני חושב.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
1. יש מערכות חינמיות כמו 1.3 ipb ו phpbb , אך הן די פריצות.. יש גם מערכות מומלצות בתשלום כמו ipb 2.2 (מומלצת בחום אגב), vb וכו' - כל אלו לphp. אממ, בקשר ל2. בשביל למשוך גולשים צריך עיצוב נוח, דומיין קליט וקצר (עולמי \ ישראלי), הרבה פירסום בתשלום, באתרים שמותר בהם וכו, ובעיקר - השקעה מטורפת שלכם, לפעמים זה לוקח חודשים עד שבאים אנשים, אבל בסוף, יוצא פורום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
IPB בכל הגרסאות אינה חוקית לשימוש ללא רשיון.
מעוניין במערכת חינמית מעולה? רק phpBB. ד"א, חשבתי שאסור לדבר על מערכות מוכנות בהוסטס. ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אנחנו רק משוחחים ולא נונתים קישורים, תודה לא חידשתם לי כל כך, כנראה שאני אלך על vb אבל
איפה הכי טוב לקנות אותה?? ובנוסף: כל אלו שאמרו שיש להם פורומים אפשר אולי קישור לפרטי? תודה... |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
כע השאלה אולי אם יש ל-vb נציגות בישראל שאליהם אני יוכל לפנות??
ואין לי בעייה עם כל המערכות, אני גם יודע להתקין את כל המערכות וגם התקנתי פעם vb למישהו, רק רציתי קצת לדעת מאיפה המערכת, ומה מצב המערכות בארץ.... |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
בחינמיות, phpBB, עדיף לחכות ל-Olympus.
בלא חינמיות, IPB או vBulletin. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
בעע אף פעם לא חוויתי התקנה של ipb 2.2, מישהו יוכל לשלוח לי בבקשה בפרטי קישור לפורום עם מערכת זאת??
ותוכל בבקשה לפרט קצת יותר על "אולימפוס"? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|