|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
עיצוב ראשון שלי כנסו בקשה להגיב
טוב זה העיצוב הראשון שלי בלי הרבה דיבורים
תגובות בונות בבקשה http://www.2send.us/uploads/4612f13413.gif |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש לך עדיין מה ללמוד
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אוקי, זה די נחמד לעיצוב ראשון.. הנה כמה הערות לשיפור:
1) קודם כל, למה זה כל כך גדול? תקטין את כל העיצוב בהרבה. 2) הלוגו.. שפר את האפקטים של הרקע, רגע, יש לי רעיון יותר טוב. תוריד את האפקטים האלה לגמרי, ותעשה שם משהו אחר, גם בגוונים כהים כמו כל שאר העיצוב. תשפר את המילים, פונטים, אפקטים וצבעים. תגדיל את הלוגו כדי לא לבזבז שטח (יש פס אפור כזה מתחת). 3) תשפר את הפונט בבאר הזה שנמצא מתחת ללוגו. זהו, זה כל מה שהיה לי להעיר. מקווה שעזרתי |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תודה רבה אני ינסה לשפר מה שאמרת ורק שתדע שעזרת
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
גם כדאי להשתמש תמיד בפונט ARIAL
פונטים כמו DAVID אי אפשר לדעת שמותקנים על המערכת של הגולש, ולשים כפתורים כתמונות זה לא כל כך נגיש למשתמשים.
# 6 |
חבר בקהילה
|
המבנה הכללי שיצרת הוא טוב (העיצוב גדול מדי אבל המבנה בסדר). החלק העליון מקושקש מדי (לא רואים את הכיתוב העליון בצורה טובה) - לפעמים פחות זה יותר. תשתמש בפונט אחד, שניים מקסימום (לך יש שם איזה חמישה סוגים). תסתכל על עיצוב של אתרים אסתטיים ותנסה ללמוד מהם על שילובי צבעים נכונים, שילוב תמונות בעיצוב, ועימוד. הכי חשוב, אם זה באמת תחום שמושך אותך, תמשיך לנסות (הייתי מתבשל עוד קצת לפני שהייתי משחרר עיצובים לביקורת), כל אחד התחיל איפשהו.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|