|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() אני פחות או יותר חדש בזה אז סליחה על הבורות...
אני תמיד חשבתי שהגרסה הגדולה ביותר 1.3 כלל 1.3 זה החינמי היחיד ומעל 1.3 זה כבר צריך לשלם כסף ואם שמים מערכת מעל 1.3 ולא משלמים זה כבר לא חוקי. תתקנו אותי בזה בבקשה. תסבירו לי איזה גרסאות של המערכות האלו הם חינמיים. והאם 1.5 PLUS ו1.4 זה חינמיים. תודה מראש, ארקדי! |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
1.4 זה חינמי
וסחתיין גבר!! אתה מILPD בו נארה אם תזהה אותי |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני מבין שאתה מדבר על Invision Power Board או בקיצור IPB.
אז תראה: הגרסה הרשמית של Invision Power Board היא 1.3.1 (גרסה אנגלית). קיימת גרסה 1.4 שהיא בעצם כוללת שיפורי אבטחה (שנפרצו מזמן) ע"י עמירם מאתר ibheb.com (שנסגר לפני שנה בערך). אתה מדבר על גרסה 1.5 שהיא גרסה שצוות "מתכנתים" יצר המכונה ibheb.org הם בעצם התקינו מודים על המערכת אבל שתלו פאץ' שמאפשר להם לגלות את כל הסיסמאות של המשתמשים... אגב, לגבי הגרסאות החדשות למערכת IPB יש את 2.2.X שהיא המערכת החדשה ביותר. לגבי מחירים אין לי מושג. אני רק יכול להמליץ לך שאם אתה מחפש מערכת בתשלום זה רק Vbulletin (מניסיון!). מקווה שעזרתי ![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אסור לדבר על זה פה.
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
FREE WAY
אין לי מושג מי אתה @_@ NEtSign אני מחפש את IPB החינמית הטובה ביותר. ולא הבנתי אז ב1.5 פלוס לא להשתמש? כי הם יכולים לגלות לי את הסיסמה אם אני יפתח פורום? אV? קיצר אני מחפש את IPB החינמית הטובה ביותר. עמרי שוסטר אז איפה כן מותר לדבר על זה? |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
חבל, מדובר באזהרות והשעיות.
אסור לדבר על מערכות מוכנות בהוסטס, כללית. |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
לא ידעתי, מצטער \=
|
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ניתן למצוא את כל המערכות בידידו הטוב ביותר של האדם - החמור =]
עריכה, אם אני לא טועה אסור לתת קישורים אבל לדבר מותר לא? או שאני טועה? |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא רק שאתם מדברים על מערכות מוכנות, אתם גם מציעים דרכים לעבור על חוקי מדינת ישראל?
אני מקווה שכל מי שאמור להענש, יענש בהתאם. |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|