|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה עם CSS menu, איכספלורר לא אוהב את הרעיון
שלום, אני מנסה לעשות CSS menu, מבוסס על המדריך הזה:
http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=205 (אחלה מדריך...) הכל טוב ויפה ואפילו עובד, אבל אני מנסה לשנות לו את העיצוב...(אני עובד על זה, ו- 70% סיימתי) בכל מקרה, את ה- 70% שסיימתי, בפיירפוקס נראה נהדר(אני יודע שהצבעים לא ממש מתאימים...) : ![]() והנה איך זה נראה באיכספלורר: ![]() עכשיו, סימנתי לכם 3 נקודות של מה שמפריע לי: 1)הגדרתי z-index לתת-תפריט שיהיה מתחת לתפריט, פיירפוקס הבין את זה, IE התעלם... 2)כשעולים על התפריט מרמה ראשונה, למרות שזה לא אמור להיות, עדיין רואים את ה"רקע" הורוד הזה.. 3) הרמה השלישית מופיעה על הרמה השניה ועוד דבר מוזר בשני הדפדפנים: ל- מילה בינונית יש משום מה יותר רוחב משאר הקטגוריות. זה הקובץ CSS (הורדתי קטעים לא רלוונטיים): PHP קוד:
PHP קוד:
# 2 |
חבר בקהילה
|
אוקי, יש קידום, שיניתי את הקובץ CSS קצת ובעיה 3 נפתרה, הנה הקובץ CSS הנוכחי (כולל קטעים לא רלוונטיים...) קוד:
html, body { behavior: url("csshover.htc"); height: 100%; margin: 0; padding: 0; } div#menu { float: right; width: 742px; text-align : right; background : url(images/menu_bar.gif) repeat-x; height : 43px; } div#menu ul { margin: 0; padding: 0; list-style: none; background: #DAE8F8; border: solid silver; border-width: 0 1px; } div#menu li { position: relative; margin: 0 -1px 0 0; display: block; float: right; width: 144px; } * html div#menu li { float: right; } div#menu li.submenu { background: url(images/menu_btnd.gif) no-repeat; height : 43px; z-index : 99; } div#menu li.nsmenu { background: url(images/menu_btnt.gif) no-repeat; height : 43px; z-index : 99; } div#menu li.submenu li.submenu { background: url("submenu.gif") no-repeat center left; } div#menu li.submenu li.submenu:hover { background-color: #fcc; } div#menu li.nsmenu:hover { background : url(images/menu_btnb.gif) no-repeat; height : 43px; } div#menu li.submenu:hover { background : url(images/menu_btnb.gif) no-repeat; height : 43px; } div#menu li:hover { background-color : #fcc; } div#menu li a { display: block; text-decoration: none; padding: 0.15em 0.5em 0.15em 0; width: 144px; } div#menu>ul a { width: auto; } div#menu ul ul { position: absolute; display: none; margin-top: -1px; width: 144px; border-top: 1px solid silver; z-index : -99; } * html div#menu ul ul { margin-right: -1px; } div#menu ul ul li { border-bottom: 1px solid silver; } div#menu ul.first li.submenu:hover ul.second, div#menu ul.second li.submenu:hover ul.third { display: block; } div#menu ul.second { top: 2em; right: -1px; padding-top : 3px; } div#menu ul.third { top: 0; right: 144px; } * html div#menu ul.third { right : 153px; } /*.menu_btn { background : url(images/menu_btnt.gif) no-repeat; }*/ div#body { width: 810px; margin: 0 auto; height: 100%; background : #EAEAEA; } div#shadow_left { float: left; width: 33px; height: 100%; background: url('images/barl.gif') repeat-y; } div#shadow_right { float : right; width : 33px; height : 100%; background : url(images/barr.gif) repeat-y; } .conty { padding-left : 2px; } .block_ur { background-repeat : no-repeat; background-image : url(images/block_ur.gif); } .block_ul { background-repeat : no-repeat; background-image : url(images/block_ul.gif); } .block_um { background-image : url(images/block_um.gif); background-repeat : repeat-x; text-align : right; font-family : Aharoni, Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight : bold; } .block_dr { background-repeat : no-repeat; background-image : url(images/block_dr.gif); } .block_dl { background-repeat : no-repeat; background-image : url(images/block_dl.gif); } .block_dm { background-repeat : repeat-x; background-image : url(images/block_dm.gif); } .block_fill { background-color : #D2D2D2; text-align : right; font-family : Aharoni, Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight : normal; } .menu_btn { background : url(images/menu_btnt.gif) no-repeat; text-align : right; } אז בעיה 3 נפתרה, מחכה לרעיונות בקשר ל- 1 ו- 2...
# 3 |
חבר בקהילה
|
היה לי פעם בעיה דומה
אני פשוט לקחתי את הסקריפט עוד הפעם ואחרי כל שינוי שעשיתי בדקתי בשני הדפדפנים לראות שאני לא מפספס שום דבר.
זה תפריטים קצת מעצבנים. בסופו של דבר אני כבר לא משתמש בהם, כי מצאתי סקריפט היה יותר טוב עם קצת JS שחוסך 80% מהCSS אחד הדברים שאני שונא בתפריטים האלה שיש בהם המון CSS והם נסגרים מיידית אם יוצאים מהגבולות של הכפתור.
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() אני רוצה לפתור את הבעיה הזאת, לא להתחמק מהבעיה...
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
CSS menu זה הרבה יותר יעיל, תחשוב על החישובים ש- JS מצריך ועל החישובים ש- CSS מצריך, CSS זו אפילו לא שפת תכנות...
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
טוב, יש קידום, פתרתי את כל הבעיות חוץ מהבעיה של ה- z-index
ככה זה נראה באיכספלורר: ![]() וככה בפיירפוקס: ![]() מישהו יכול לעזור לי עם זה?... הנה הקובץ CSS: PHP קוד:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|