|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
זוועה \ תחקיר "עובדה".
הכתבה הראשונה בסדרה:
4 מיליון נהרגו ומאות אלפי נשים נאנסו במלחמת האזרחים שעדיין נמשכת בקונגו. כתב עובדה, איתי אנגל, היה שם. בכתבה הראשונה בסדרה הוא מביא את סיפורו של ברנרד שהמליציות רצחו את אשתו לנגד עיניו . יש וידאו של 15 דקות: http://www.keshet-tv.com/UvdaVideoPa...?MediaID=10685 ואילו החלק השני ששודר לפני כמה דקות בטלוויזיה: (הווידאו התקצר ל2 דקות באתר, אולי בקרוב הם יעלו את ההמשך) http://www.keshet-tv.com/UvdaVideoPa...?MediaID=11227 אני חייב להגיד לכם, אחד הדברים המזעזעים שיש בעולם הזה. אנחנו חיים במאה ה21 ותסתכלו מה יש עדיין בעולם, לראות ולא להאמין.
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
פשוט עצוב.
![]() |
# 3 |
אקס מנהל
|
תאמינו לי, שאם לא הבעיות שלנו היינו עוזרים להם.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
צריך פשוט לסרס את כל מי שאונס
# 6 |
חבר על
|
אתה כנראה לא מבין..
אני גם ראיתי אתמול את התחקיר הנ"ל... כל הקטע ששמה יש אנשים שאפחד לא יכול לעצור אותם! זה נורא מה שעושים להם, אונסים אותם, מחזיקים אותן ערומות ביער במשך חצי שנה, ואז משחיטים להם את איבר המין בעזרת חנית ומשחררים אותם, התוצאה - אי אפשר לעשות הפלה בשלב מתקדם כזה (שלא נדבר שאם היה אפשר מבחינת זמן - גם את זה לא יעשו) ז"א שהאישה חייבת ללדת, האישה לא תוכל להנות יותר מיחסי מין ולא תוכל לעשות עוד ילדים חוץ מהממזר שהיא חייבת ללדת. חבל שיש רוע כזה בעולמנו ![]()
# 7 |
חבר חדש
|
העולם לא מתייחס למה שקורה שם...
זוועה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אני מבין אבל כמו שהקצין שריאיינו אותו אמר שאי אפשר לעשות כלום זה לא פתרון.. צריך לעשות להם מערבים למשל ואז כשרואים מישהי נחטפת הורגים או לא יודע מה את מי שאונס
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
אתה לא מבין - אין אף אחד שיגן עליהם! בגלל זה זה קורה!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|