|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מנסה ללמוד סוף סוף לעבוד אם מסד
סוף סוף יש לי גישה ל phpmyadmin ואני רוצה לעשות משו פשוט אני מתכוון הכי פשוט שיש כאילו שרושמים את השם שלך ואז זה כותב לך השם שלך הוא:$name
אבל שהפעם זה ישמר במסד הנתונים ולא יעלם ישר אחרי שעושים רפרש כמו שעשיתי עד עכשיו אני לא ממש מבין את המדריכים של זה אם להגיד את האמת אז אם מישהו יכול לעזור לי לעשות את הדבר הקטן הזה כי אני יודע שאם אני יעשה את הדבר הקטן הזה שזה הכי פשוט שיש אם שמירת נתונים ב databace אז אני יבין את העיכרון ויוכל לעבוד אם זה תודה רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
זה פשוט מאוד.
אתה משתמש בפונקציות הללו mysql_query mysql_connect mysql_fetch_array ובלולאת (אם נחוץ) while. אתה מתחבר ע"י Mysql_connect אתה שולח שאילתא למסד נתונים ע"י mysql_query אתה משתמש בmysql_fetch_array כדי להוציא את המידע מהמסד בצורת מערך. אתה משתמש בwhile כדי שיוציא לך את כל בנתונים זה לא כל כך קשה ובפוסט הקודם שלך שלחתי לך מדריך של webmaster והוא אחלה מדריך
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם כל צור טבלא חדשה אשר נקראת name, תצור בה עמודה אחת שנקראת גם כן name ותדגיר כ TEXT.
ואז ע"י שאילתא פשוטה תכניס את השם למסד ותציג אותו (כמובן שאתה צריך להתחבר למסד ע"י mysql_connect): PHP קוד:
הערה: הכנסה למסד כמו שעשיתי כאן לא "תזכור" את השם של אותו הבנאדם, על מנת לזכור את השם ולהציגו כל פעם בכניסה לדף, צריך להשתמש בסשן או עוגיה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
שיט חח בסוף לא הצליח לי חח אני לא ממש מכיר את הפונקציות שקשורות ל sql אף פעם לא התעסקתי אם זה
אני גם לא ממש מבין את הקטע של הטבלאות כשאני מנסה ליצור את הטבלא id זה כותב שלי שזה לא מספר... מה הכוונה? Last edited by scarface; 26-12-06 at 21:28.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
שיט חח בסוף לא הצליח לי חח אני לא ממש מכיר את הפונקציות שקשורות ל sql אף פעם לא התעסקתי אם זה
אני גם לא ממש מבין את הקטע של הטבלאות כשאני מנסה ליצור את הטבלא id זה כותב שלי שזה לא מספר... מה הכוונה? ** וואי חח סטעות כתבתי פעמיים סורי** |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|