![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
php | עזרה במערכת העלאת תמנות
שאני מעלה תמונות בעברית לא עובד לי
ניסתי להפוך את השם של הקובץ ל מספרים או משהו כזה וזה לא הצליח לי ... מישהו יכול לעזור לי ? תודה
צחי אוחיון , מתכנת אתרים , בונה אתרים , קידוד אתרים . Php - Html - Css - Js פרטים נוספים : 052-5-819366 -> eMail - zahiohayon@gmail.com ![]() העלאת קבצים|מזרחית|סינגלים Last edited by opsite; 26-12-06 at 16:44.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר ליראות תקוד?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
PHP קוד:
# 4 |
מ.תיכנות
|
אוקיי אז ככה, קודם כל, שם קובץ מורכב משני חלקים, השם, והסיומת, כל שעליך לעשות הוא לפרק את שניהם, תוכל להשתמש בפונקציה explode, לשנות את החלק הראשון למספר, ולאחר מכן להחזיר את שניהם דרך שימוש בפונקציה basename, ולאחר מכן העלאתם.
אני לא אתן לך קוד מפני שיש חוק נוקשה נגד זה . עריכה: אני מניח שזה קוד ממערכת מוכנה, הרי אם כתבת קוד כזה, ואינך יודע איך להשתמש בפוקציות פשוטות, סימן שלא כתבת זאת. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
עריכה:
אני מניח שזה קוד ממערכת מוכנה, הרי אם כתבת קוד כזה, ואינך יודע איך להשתמש בפוקציות פשוטות, סימן שלא כתבת זאת. [/QUOTE] לא אחי לא כתבתי בעצמי אבל זה מערכת של חבר שהכין ושלח לי ממזמן .. באמת ! ויש לי בעיה להתמודד אם קודים של אחרים
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|