![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה בפירמוט help me
התחלתי לפני כחודש לפרמט את המחשב שלי,במהלך ההתקנה בשלי שכתוב מתקין את הwin הוא נתקע על 34 הלכתי לישון קמתי בבוקר זה לא זז חשבתי שזה בגלל שהדיסק שרוט.שלחתי אותו למיקרוסופט קיבלתי מהם אחד חדש השבוע [עד אז עבדתי על HD אחר].התחלתי לפרמט ושוב זה נתקע על 34 דקות.מה עושים? זה יכול להיות דפיקה בדיסק? יש לציין שהוא חדש יש לי אותו פחות מחצי שנה,יש לי על זה אחריות לשלוח את זה לאן שקניתי או שיש לכם פיתרון אחר?
|
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נסה להסביר לנו באיזה שלב הוא נתקע מה רשום בדיוק שהוא מתקין שהוא נתקע. דרך אגב לבעיה יכולות להיות המון סיבות, כמו התנגשות חומרה, או קצר במפצל USB, או שריטה בדיסק הקשיח... אפשר להמשיך עם זה עד לשנה הבאה. קודם תעשה ככה, קודם מפרק כל מה שמחובר למחשב, זה כולל מדפסות, רמקולים, מפצלי USB למיניהם, כל מה שחיצוני, במידה וזה לא עוזר תתחיל לפרק חלקים בתוך המחשב כמו כרטיס קול, וכרטיסים לא חיוניים, במידה וזה ממשיך אני ממליץ על לגשת למעבדה לבדוק איפה הבעיה בדיוק, כי אני בספק אם אתה מחזיק רכיבים לגיבוי. מקווה שעזרתי, יבגני |
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
זה נשמע באמת שזה בעיה שמתאימה לדיסק הקשיח למרות שברור שיכולות להיות עוד סיבות.
תנסה תבדוק אם הטמפ' של כל החלקים בBIOS תקינה. |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
האמת אם חושבים על זה כל הרכיבים במארז שלו יכולים לגרום לבעיה הזאת וכל מה שמחובר חיצוני באותו הזמן. ותסביר לי למה בדיוק לבדוק טמפ' דרך BIOS? המחשב לא "מתאמץ" בכלל כשהוא בתוך ה - BIOS אתה לא תוכל לראות כנראה כלום שם שיצביע לך על טמפ'. יבגני |
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
הסתדרתי,הוא פשוט היה מוגדר ככונן וירטואלי.
תודה לכם בכל אופן! |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אצלי הייתה בעיה כזאת...
פשוט הוצאתי תדיסק לדקה שתיים. ואז החזרתי והכל עבד... |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הסתדרת, נעול.