|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() כל החומר נכתב ע"י וכל הזכויות שמורות לי
ICQ6BETA איסיקיו 6 הולך לצאת בזמן הקרוב לרשת... לאחר שחרור קצר של איסיקיו 5.1 שלא ממזמן חברת האיסיקיו הוציאה לאור. סיקור: איסיקיו 6 בטא הינה הגירסא החדשה המתוכננת לצאת לשוק בזמן הקרוב לאחר ההוצאה הרשמית של הגירסא האחרונה הלא היא 5.1 כפי שראיתם בתמונות הצבע שנבחר לאיסיקיו 6 הינו צבע ירוק שלפי דעתי יצא נורא יפה ומתאים וקצת מזכיר את האיסיקיו של נענע, ישנה אפשרות גם לבחירת סקינים אחרים באמצעות חלון האפשרויות. בסוף הכתבה מצורף הורדה לאיסיקיו 6 בטא אך אם אין לכם הזמנה לא תוכלו להתחבר לאיסיקיו מפני שיש צורך בהזמנה [עובד על אותו עיקרון כמו שהיה עם מסן7 בטא] ניתן להצטרף לצוות הבטא בכניסה לאתר הרשמי של האיסיקיו בכתובת : www.icq.com ומשם להירשם על מנת להיות אחד מהבטא טסטר... מידע שנלקח מאתר ICQ.COM תורגם ע"י: הממשק מהתחלה ידענו שגירסאת איסיקיו 6 לא הולכת להיות סתם גירסא של עדכון גירסאת האיסיקיו אלא התכוונו לעשות מהפך עם התוכנות מסרים ולכן לקחנו את כל האופציות הקיימות שכמעט ולא נגענו בהם בגירסא האחרונה ובחרנו דווקא באלמנטים אלו מפני שזה יהיה הדבר הראשון שיגרום לשינוי משמעותי בין הגירסא הקודמת לגירסא 6. לאחר מכן התחלנו לפתח רעיון שחשבנו עליו בעבר אך לא יצא לפועל מסיבות שונות, והתחלנו לפתח את הרעיון, והמימוש של הרעיון הזה יתן למשתמשים הוותיקים ברשת האיסיקיו אולי תחושה שאיסיקיו 6 לא כ"כ שונה מהגירסאות שהיו לפני הגירסא 5.1 הדבר החשוב ביותר שהמפתחים ראו בגירסא זו היה, לתת לתוכנה להיות ידידותית ככל האפשר כלפי המשתמש,כאשר אני מעוניין לשוחח עם חברי או בני משפחתי,אז השינוי שעשו בגירסא 6 הוא שאספו את כל האפשרויות שיש לי בחלונות שיחה בצורה קלה וידידותית בניגוד לגירסא 5.1 ובאמצעות כך בלחיצה אחת פשוטה על כפתור מסויים בחלון השיחה בלי הרבה מאמצים אני מבצע את כל מה שרציתי לעשות בלי סיבוכים וכניסות מיותרות לחלונות לא רצויים בתוכנה,בנוסף אם במהלך השיחה אני אהיה מעוניין להפוך את השיחה הרגילה לשיחת ווידאו דבר זה יינתן בלחיצת כפתור אחת! יש חידוש נוסף שהולך להיות בגירסא הזאת של האיסיקיו אך עדיין חברת האיסיקיו לא רוצה לחשוף אותו והוא שיהיה אפשרות לשוחח עם עוד תוכנות שונות באמצעות האיסיקיו [שיעבוד על העיקרון כמו מירנדה שמאפשרות התחברות למסן ולאיסיקיו תחת תוכנה אחת]. גראפיקה כאשר מפתחי האיסיקיו התחילו לעבוד על הצורה הגראפית החדשה של איסיקיו 6 הם החליטו לבחור בצבעים שיביא חוויה של נוחיות ותחושה נעימה לעין ושצבעים אלו יאפשרו לכל גולש באשר הוא להביע את עצמו באמצעות הסקינים המצורפים בגירסא זו, בשל השינוי נוצרו מספר סקינים המשדרים תחושות שונות כגון: חמימות,עדינות,מהירות,צחיחות,ידידותי וכ'ו. ולאחר התלבטות קשה של הצוות הם בחרו בסקין שישדר את מה שחברת האיסיקיו עצמה משדרת, והצבע הנבחר הינו כפי שהוא קרוי בלועזית "warm, cheeky green"-פירושו ירוק חמים . צבע הירוק הזכיר למעצבים את הלימונדה שמרעננת את האנשים ביום קיץ חם[כנראה שזה מזג האוויר עכשיו שם בחו"ל-בסלון של המעצבים].בימים אלו המעצבים עובדים על מספר סקינים נוסף שיתאים לעוד סגנונות ועונות כביכול. המוח שמאחורי התוכנה למתכנתים בחברת ICQ יש עבודה ממש קשה מפני שהם מעונינים לבצע שינויים נרחבים בגירסא החדשה, והיא להוסיף הרבה אפשרויות חדשות ולרענן את האלמנטים הקיימים מהגירסאות הקודמות. על מנת לבצע שינוי כזה יש צורך בכל המתכנתים אשר פיתחו את האלמנטים האלה ולבצע שיתוף פעולה גדול ולצרף את כל המתכנתים ביחד על מנת ליצור עולם חדש עם האלמנטים הקיימים והחדשים שיצורפו בגירסא 6. ישנם מספר אלמנטים שבתחילה המפתחים חשבו שאין באפשרותם לבנות אותם,והם ישבו שעות על גבי שעות בניסיון לפתור את הבעיות והתקלות שהם נתקלו בהם במהלך פיתוח התוכנה,לאחר ישיבה וחשיבה של שעות ארוכות עד לכדי כניסה לשעות הקטנות של הלילה. הצליחו לבסוף המתכנתים למצוא פתרונות למרבית הבעיות שבהן הם נתקלו.ובנוסף לפתח אפשרויות חדשות כמו: צפייה יותר נוחה ופשוטה בהודעות חדשות שהתקבלו מאנשים ברשימת אנשי הקשר,דרך יותר נוחה ופשוטה לשליחת הודעות למשתמשים, וכן הרבה תוספות חדשות שמחכות רק לכם ... יש למה לחכות! חידושים בגירסא 6 : - אייקונים בחלון הודעה הכוללים אנימציות - ממשק נוח יותר מהאיסיקיו הקודם - חלון שיחה כמו במסן, כל השיחות כרגע בחלון אחד(כמו במירנדה, קיפ..),כלומר ממשק נוח יותר. - שינוי במראה של רשימת אנשי הקשר, ניתן לראות עכשיו את האווטרים של המשתמשים. -*MD5 לוגין - מספרי invalid db fields אינם נתמכים בהתחברות. קישור להורדת הבטא: 1. http://www.mirabiliz.com/Icq6setup-5109UPDATE.rar 2. http://downloads.zloy.org/files/Icq6.rar 3. http://four.fsphost.com/sailormoon/Icq6.rar מספר תמונות שתבינו במה מדובר: [מזכיר קצת את איסיקיו נענע ראו תמונה] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() זה כל המידע שהצלחתי לאסוף לבנתיים בנוגע לאיסיקיו הזה. אני ארחיב בהמשך... כל הזכויות שמורות לי בלבד ואין רשות לאף אחד להעתיק את המידע שנכתב |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
הייתי מוריד את הבטא, אם הייתי משתמש בICQ.
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך!
|
הקובץ rar הראשון דורש סיסמה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
חיקוי של המסנג'ר :\
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא עדיף לקרוא לזה מסנג'ר? 6 BETA
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לא.
מסנג'ר של מייקרוספט וicq של aol (אם אני לא טועה). יש המון הבדלים אז אל תגיד סתם לפי התמונה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
בדוק אין בזה פינץ' ?