|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בעית low id באימיול....
שלום התקנתי ראוטר חדש...
ופירמטתי את המחשב... עכשיו הורדתי אימיול וכשאני רוצה להתחבר לשרת הוא כותב לי אזהרה low id מישהו יודע איך אני אני פותר את זה? למנהלים עם זה לא חוקי לשאול על אימיול בבקשה תמחקו את ההודעה...(בלי אזהרה) תודה לכל מי שיעזור. איתי.
# 2 |
חבר על
|
תפתח פורטים זה ממש לא בעיה
כנס לתוכנה של הרוטאר שלך ובשניה אתה פותח פורטים |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נדמה לי שאסור לדבר על דברים לא חוקיים בפורום הזה.
אם כבר אז כמו שאמרו מעליי לפתוח פורטים אם אתה לא יודע צור קשר אני אעזור לך. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
סך הכל ציין תוכנה לשיתוף קבצים, איך החלטתם שהוא משתף קבצים לא חוקיים? אחרי הכל הוא לא ציין דבר כזה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
תפתח את הפורטים שאתה משתמש איתם בתוכנות האימיול שלך.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אני לא יודע איך אבל אני יצור קשר עם זה שאמר...
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נכנס דרך האינטרנט ל:
http://localhost: port אגב בלי הרווח בין ה : ל-port אחרת זה לא יעבוד (פה בפורום זה עושה סמיילי XD) במקום פורט אתה שם את הפורט של הראוטר - מזין שם משתמש וסיסמה מוגדרים, נכנס לשם לוחת על ADD NEW PORTS רושם לאיזה תוכנה זה שייך / נותן לזה שם רושם את הפרוטים שיש לך באימיול בTCP והUDP (כתבתי נכון? :O) לוחץ OK זה מאתחל לך את הROUTER בד"כ הוא מפיל תוך מספר שניות שרשום שם ומעלה תוך 3 שניות (אם זה D-LINK). ואז זה מסתדר ![]() תהנה! (בואנה אני כותב מהר XD) |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אגב השם משתמש והסיסמא הם
Admin Admin (שים לב A גדולה) |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
באזהרה נפתח לך החלון של ליונטוורק?
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה שלי : אייסי- 340-798-914 מסנגר-itay_baz@hotmail.com בבקשה צור איתי קשר או תשאיר פרטים...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|