|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
פרוייקט שיעורי פלאש און ליין
שלום לכולם,
אני בטוח שרובכם כבר שמע על הפרוייקט שלי,של שיעורי פלאש און ליין עם תמיכה בצ'ט וצפייה במדריכים און ליין וכו'. http://Fla.it.tt היום הפרוייקט נפתח רשמית. אך בשלב זה אתם תוכלו רק לצפות במדריכים היתרון שיש בצפייה און ליין מאשר במחשב. * אין צורך בהורדת המדריך למחשב * ניתן לעצור את הסרטון ולהשהות בכל רגע נתון * להגדיל ולהקטין את הרזלוציה. * תמיכה און ליין בנוגע למדריך ועזרה עד הצלחה. זה הכל לבנתיים מקווה שתאהבו את המדריכים כל הערה/הארה תתקבל בברכה (נא לא למתוח ביקורת) שימו לב: האתר עדיין לא גמור רשמית ולא כל המדריכים הועלו לפרוייקט ייקח קצת זמן בקרוב... * שעות פעילות של התמיכה בצ'ט (הצ'ט עדיין לא פעיל). *הורדת סרטוני ההדרכה למחשבכם האישי. * קובץ מקור להורדה וקובץ דוגמא בכל מדריך. לימוד מהנה בתודה הנהלת פרוייקט שיעורי פלאש און ליין ליצירת קשר ולעדכון שוטף בנוגע לפרוייקט וכאשר יש שיעור נוסף... אנא הוסיפו אותי לאיסיקיו שלכם שמספרו: 2052754 |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אבי יפה מאוד
לפחות לי זה יעזור הרבה כי אני כרגע לומד פלאש וכבר ראיתי כמה מהמדריכים אז תודה רבה ובהצלחה =)) |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד!
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סוסון אחי שמח שאתה עושה כאלה דברים יפים,אולי אנשים יתחילו ללמוד ממכך קצת.
בהצלחה,המשך כך. |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
יפה מאוד מאוד!
באמת מובן. כל הכובד. ![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תודה על התגובות
|
![]() |
# 8 |
ללא גישת פורומי אטרקציה
|
כל הכבוד תמשיך תמשיך לקדם אותו הוא במעודפים אצלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
יפה מאוד.
יופי על היוזמה. נוסף למועדפים!