![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מתלבט בקשר לפרסום
פתחתי אתמול אתר וכבר ביום הראשון נכנסו 600 גולשים שונים! יש לי באתר פירסומת שאני לא ממש מרוצה ממנה ואני רוצה להחליף לפרסומת אחרת אבל לא של גוגל..
יש לכם המלצות? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
במקום ללכת ולעבור מחברה לחברה - תלמד את היתרונות והדברים הטובים שחברה מסויימת מספקת לך - תלמד איך אתה יכול להכפיל את הרווחים שלך.
תקרא קצת כאן: http://www.themador.org/catgorys-catid-5.htm ואם אתה בכל זאת מתעקש - אז לך על ADBRITE: http://www.themador.org/catgorys-catid-6.htm
# 3 |
חבר בקהילה
|
כמו שאמרתי, אני לא מעוניין בשירות של גוגל ולא בשירותים של מודעות הטטקסט, אני מדבר על הצבת באנר..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני לא חושב שיש חברות ישראליות שמתחת למס' כניסות מסויים (למעלה מ600 אנשים שונים ביום זה בטוח) ישימו אצלך פרסום של באנר..
אבל יש מס' חברות כאלו שתוכל להיעזר בהם בעתיד.. (כרגע אני לא זוכר אותם אבל אני בטוח שיתנו לך קישורים שלהם...) בכל מקרה הצעה שלי לך על גוגל אדסנס אחלה שירות. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני לא מבין כ"כ בגוגל אדסנס, מדובר בהצבת מנוע חיפוש של גוגל או פרסומות מטעם גוגל?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
המטרה שלך היא להרוויח כסף או להגדיל כניסות מהפרסומת?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
למען האמת, שניהם..
אני לא רוצה שהפרסומת תפגע באתר כמו גוגל לדעתי... |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל רק אומר שמה שאמרת כאן ממש לא נכון - אומר זאת כדי שאחרים לא יתבלבלו ויחשבו שגוגל אדסנס פוגעת באתר ואולי הם יפסידו הזדמנות להרוויח כסף. ![]()
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי ת'אייסי שלו וללמד אותי קצת על גוגל אדסנס?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
יש גוגל...
תריץ "גוגל אדסנס" ותלמד.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|