|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מה אתם חושבים על העיצוב? סקיצה ראשונית לאתר תדמית
הי חברים,
אני עובד על עיצוב לאתר תדמיתי ולמען האמת אני קצת תקוע איתו (המוזה לקחה חופש), אז אם יש לכם רעיונות לשיפור, אני אשמח (אגב, אני יודע שיש בדוגמא כיתוב מעצבן על התמונות וזה מכיוון שטרם רכשתי אותן. ברגע שאהיה סגור על העיצוב, ארכוש אותן, אל דאגה). בחלק המרכזי תופיע אנימציית פלאש בסיסית של תמונות/כיתוב מתחלף. זה הלינק gisight.co.il/strategix.html תודה אבישי Last edited by GISight; 10-11-06 at 22:12.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
קודם כל למה התמונות עם הזכויות יוצרים?..
זה כדי שלא יוכלו לגנוב או שלא קנית את הזכויות אליהם?.. דבר שני שפר דחוף צבעים האתר פשוט ניראה מת... לא משהו תאמת. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
האו נראה דיי גמור אבל משעמם, אני לא רואה מה אפשר לשנות.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
אם כל הכבוד ניתאי אני חושב שפה אתה טועה
עיצוב מרשים מאוד מקצועי ונקי כאשר אנשים מחפשים עיצוב תדמיתי כזה דבר הם מחפשים אני לא מעצב שיכול להסתכל על הפרטים הקטנים אבל בתור אחד שיודע מה חברות רוצות אני יכול להגיד לך שזה הדבר.. עיצוב מרשים מאוד |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חוץ מזה שאני מעצב עיצוב שנותנים לי חופש בחירה ועיצוב אני יעצב משהו שאני יהיה שלם איתו, ולא שאני יתבייש בעיצוב אחר כך ויגיד אני לא עיצבתי אותו... בכלל כאשר בא אליי לקוח גם אם הוא מעוניין בעיצוב אחד לאחד אני נותן לו עצות פה ושם ומוסיף טאצ', כך שהעיצוב יראה עדיין טוב גם אם הוא לא אמור היה להיראות כמו הטעם שלי. עכשיו אני ממש לא חושב שהעיצוב הזה מרשים, מכיוון שהוא ממש מת...... ומשעמם נורא... וגם אם הוא אמור להיות עיצוב לאתר תדמית הוא לא אמור להראות כאילו הוריקן עבר עליו.... אני לא בא לפגוע אלא להפך לעזור לשפר.. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
החייתי קצת את הצבעים, תודה על ההערה (הוא באמת נראה קצת מת). אני לא ממש יכול להשתגע איתו כמו שהייתי רוצה כי חברות בסך הכל רוצות אתרים די סולידיים אבל אני אמשיך לעבוד עליו.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
את הבאר הייתי עושה עם גרדיאנט מבהיר לכהה בגוור האפור הזה ואת ה-"web strategies leader" מזיז ימינה. תעיף גם את ה-SEARCH הזה או תשלב אותו במקום אחר אם הלקוח ביקש. חוצ'מזה אתר תדמיתי מעולה, אין הצעות אחרות לשיפור, פגעת בול.
רק תדאג לרכוש את התמונות האלו... לא עולות יותר מדי
# 9 |
חבר בקהילה
|
ועכשיו ליישום - את ה-Search הורדתי לשורת התפריט (אכן נראה כמו מקום טבעי יותר). לגבי התפריט, שיניתי את הצבעים (ניסיתי את האפור DJ אבל זה קצת יצא עייף) אבל אני עדיין לא לגמרי סגור על הצבע של הבאר.
Last edited by GISight; 10-11-06 at 22:49.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
התפריט של ה main services וכו', לא משהו, הייתי מציע להחליף.
סה"כ עיצוב נחמד.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|