|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
צריך רעיון.. צילום סצנה קצרה.
שלום
![]() אני צריך רעיון די פשוט, ליצלום של סצנה ממש קצרה. יש לי איזה משימה קטנה מביצפר(לומד תקשורת) ואני צריך לצלם קצר של 20 שניות פחות או יותר. אני צריך פעולה כלשהי שתקרה, לדוגמא שני אנשים הולכים ברחוב, פתאום מישהי עוברת ואחד מהם מסתכל עליה. אותו בחור שמסתכל עליה נתקע בעמוד ונופל. זה רעיון שאחד מהכיתה אז מן הסתם אני לא יכול להשתמש בו. אני צריך רעיון ממש פשוט, בלי אפקטים מיוחדים(זה גם וואן שוט, כלומר צילום אחד בלי עריכה ובלי כלום). אני גם לא צריך טקסט, כלומר ה"שחקנים" לא מדברים אלא רק עושים את הפעולה. אין נושא מיוחד שעליו צריך לעשות, כל דבר שיש לכם תציעו. זה רעיון מאוד פשוט, אבל אין לי רעיונות בכלל. כל רעיון שיש לכם, תציעו. תודה רבה מראש, זה באמת חשוב(ודחוף).
# 2 |
הוסטסניון
|
רואים מישהו הולך במקדולנדס(זה יראה כאילו הוא טוחן) ומשהו יסתיר לו את הגוף, הוא יראה רזה
ופתאום שהוא יצא ממקדונלדס ויראו כמה הוא שמן. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
גם אני במגמה הזאת=]
קוראים לזה וואן שוט כמו שכתבת...סצנה מורכבת מרצף של שוטים. גם אנחנו עושים משהו דומה... יש לי רעיון למשהו נחמד: שני ילדים מתשקים, ילד שלישי נכנס לפריים, מפריד אותם מהנשיקה, עובר ביניהם, יוצא מהפריים ואז הילדים חוזרים לנשיקה שיהיה בהצלחה!
# 4 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא ממש הבנתי מה אתה צריך אם זה סתם לצלם איזה משהו
אתה יכול לצלם מישהו כותב עבודה וזה במחשב WORD להעתיק משהו מלא הוא הזה מלא חיוך בא לשמור פתאום כזה הכל מתכבה והוא בוכה חחח ואפשר לעשות אפקט קטן שמשהו מתפוצץ במשחב אם אתה ידוע איפה להשיג משהו שיתפוצץ תפרק כדור או תקנה ממש את האבקה או שתשיג כמה חומרים אני ישלח לך מדריך איך להכין ביתית חחח |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
רואים ילד הולך ברחוב, זורק בנהנה והולך מהמקום, אחרי כמה זמן עובר בן אדם, מחליק על הבנבנה, עושה גילגול, ונופל על חרא, או מה שאתה רוצה...
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל הרעיונות נחמדים, אבל חוץ מזה שהציע את הרעיון עם הנשיקה, אין ממש משהו שאני יכול לבצע.
כלומר זה צריך להיות כמה שניות, בלי דיבורים בכלל, אבל שהצופים יבינו את המסר. בנוסף אני חייב שתיהיה הפתעה כלשהי, כלומר משהו שקורה פתאום. יש עוד רעיונות?
# 9 |
הוסטסניון
|
ווא ווא כמה שגיאות כתיב יש לכם אנשים... :/
שמע לפי דעתי אתה צריך לעשות כזה דבר: שומעים חריקות של מיטה (כמו בסקס) ואז המצלמה מתקדמת לעבר החדר לאט לאט והקול מתחזק לאט לאט, עד שלבסוף מגיעים לחדר ואתה רואה חדר ריק נקי ויפה.. ואז הקול נעלם באיזשהו אפקט... (: לי אישית יש מיטה שחורקת כאילו עושים עליה סקס חח (: בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
ערס יושב על ספסל ולועס מסטיק ומדביק אותו על הספסל.
באות סנוביות ונגעלות מהמסטיק. הערס מתגלגל בצחוק ובגלל זה מתיישב על הספסל - ועל המסטיק ^^
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|