|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
בעיה ב ISOC או שלא?
שלום ובכן אני יספר את כל הסיפור בכדי שתבינו
קניתי לפני חודשיים בערך חבילה בגלובאט + דומיין עולמי אחרי שבוע קניתי דומיין ישראלי מ ISOC אחרי שקיבלתי את הדומיין הישראלי שמתי ב DNS שלו את ה DNS של גלובאט באתי להתקין אותו בחבילה של גלובאט ואני רואה שאין לי אפשרות כזאת!!! קיצר אתמול בלילה רציתי לראות מה אני עושה אני פשוט הייתי חייב להקים את האתר, אז פתחתי חשבון חינמי באחת מחברות האחסון ושניתי את ה DNS לשם היום בבוקר זה כבר הפנה אותי לחבילה החינמית התחלתי לבנות את האתר קיצר החבילה החינמית זזה לאט וגם היה פירסומת וראיתי שזה לא אפשרי התחלתי לחפש באתר של גלובאט כדי לקנות רק חבילת איחסון נוספת כדי לקשר לדומיין הישראלי שלי קיצר התקשרתי אליהם אמרו לי שאפשר לקשר את הדומיין הישראלי שלי לחבילה וזה יעלה 12$ גנבים בני גנבים! קיצר אמרתי בסדא אין לי ברירה הפנו אותי לדף אינטרנט כדי לעשות את זה קיצר בדף אינטרנט מצאתי שאני יכול לעשות את זה בחינם!!!! התקנתי את הדומיין בחינם! אני נכנס לדומיין והוא ישר מפנה אותי לחבילה בגלובאט! כדי שכולם יבינו מה אני בא לשאול אחרי כל הסיפור הזה, ה DNS ב ISOC נמצא עכשיו על השרת החינמי! ובכל זאת הוא מקשר אותי לחבילה שלי בגלובאט??!!! איך יתכן הדבר?אולי בגלל שרק אתמול שניתי אז נשמרו שני ה DNS? |
![]() |
![]() |
# 4 |
t tc tcp tcp/ip
דירוג מסחר: (0)
|
use: www.zoneedit.com
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|