|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אלוהים ישמור, יש התקפת Jank Mail בזמן האחרון, גם לכם ?
לא יודע איך, אבל כל העולם ואחותו שולחים לי הודעות פרסומות, JANK מגעיל, זבל, מה שבא לך לאימייל שלי. כבר חודש שזה ככה, אבל בשבוע שבועים האחרונים זה כבר הפך לבלתי נסבל.
אלוהים ישמור כאילו יש לי משהו כמו 20-10 הודעות זבל ליום. ולא משהו כזה של קניות של אנארף חברה שאני מכיר, כל מיני זבל של הזבל... אני כבר לא יכול... זה משגע לי את השכל. גם לכם זה ככה ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה בגלל שאתה כנראה מפרסם את כתובת הדואר שלך הרבה באינטרנט, בד"כ זה גורם לכל הדברים האלה בגלל שיש בוטים חכמים שיודעים לאסוף כתובות מייל.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
גם לי זה אותו הדבר!
ואני לא מפרסם את הכתובות! יש לי אפילו כמה כתובות שבחיים לא נגעתי בהם, שהם סתם פתוחות ובחיים לא נתתי אותם לאף אחד שאלוהים יודע איך הם הגיעו אליהם! הכל מופצץ ספאם, בכלל האימייל של המסנג'ר שלי(מה שפה החתימה, שכתוב גם בצורה שעכבישים לא יכולים לגלות לדעתי) היא בכלל מופצצת! אני חוזר מבית הספר, נכנס לאוטלוק ורואה 30 הודעות חדשות בכתובת הזאת, וכולן ספאם! |
![]() |
![]() |
# 4 |
מ.תיכנות
|
50 הודעות ספאם ב3 ימים נחשב הרבה? (ג'ימייל)
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
גם לי יש אותו דבר
אבל לכם יש מזל.. לי 176 הודעות ספאם ביום. כן כן,ביום. טוב שיש לי ג'ימייל.... חסם לי הכל..
# 6 |
הוסטסניון
|
את האיימיל שלי הוא כן מפורסם פה ושם אבל לא הרבה
קיבלתי בגימייל היום 6 ספאם ואתמול 15 ספאם אבל הג'ימייל החמוד שמר הכל בספאם אפילו 1 לא ניכנס ל"דואר הנכנס" |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
ה GMAIL החמוד יודע מה זה ספאם, ומה לא. לא חושב בדיוק של 100%
אבל הוא שם כמעט את כל הספאם שלי בספאם.
# 8 |
חבר על
|
אצלי הGmail חוסם את הרוב
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני בוואלה .. ועוד לא קיבלתי הודעת ספאם אחת
ברור שאני מקבל הודעות חרטא אבל זה ממקומות שנרשמתי אליהם .. שום הודעה לא קיבלתי מסתם מקום |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
ואללה הביאו לי מלא ספאם
ג'ימייל אולי פעם 1 קיבלתי איזה ספאם סימנתי וזהו לא מקבל יותר תאכלס ג'ימייל ממש כל הכבוד להם איימיל מעולה מהיר POP3 חוסם ספאם ואם אותו אדם שלח כמה פעמיים איימיל בזמן קצר זה מאחד אותם ל1 קיצור מת על ג'ימייל |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|