![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
דירוג מסחר: (0)
|
שלום,
חברת sPD פועלת משנת 2001 ומחזיקה מערך שרתים הכולל מעל ל-50 שרתים, אשמח אם תעיין בחבילות האכסון בחברת sPD, http://spd.co.il/webhosting-windows-moredetails.php חשבון האכסון שלך מגובה ע"ג שרתי הגיבוי 7 ימים אחורה בכל זמן נתון (מסגרת זמן של שבוע), מענה טלפוני 24/7. ניתן לשלם באמצעות העברה בנקאית, פתיחת החשבון לאחר אימות התשלום בלבד. טלפון להזמנות: 1-599-559977 |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
שלום
חבילות וינדוס כבקשתך 100 MB 10 GB תעבורת נתונים 60 שקל בחודש 150 MB 15 GB תעבורת נתונים 80 שקל בחודש 200 MB 20 GB תעבורת נתונים 100 שקל בחודש חבילות אחסון (וינדוס) במבצע - כדי לרכוש את האחסון במבצע יש לשלם אך ורק לחצי שנה או שנה 150 מגה 10 תעבורה לחודש 360 שקל לחצי שנה (דומיין ב 40 שקל בלבד) לשנה 700 כולל דומיין עולמי חינם 300 מגה 20 תעבורה 450 שקל לחצי שנה (דומיין ב 40 שקל בלבד) 900 שקל לשנה כולל דומיין מתנה 500 מגה 30 תעבורה 600 שקל לחצי שנה + דומיין עולמי מתנה 1000 שקל לשנה + דומיין עולמי מתנה או דומיין ישראלי בתוספת של 200 שקל בלבד. * המבצע עד סוף שנת 2006 |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אני אשמח להציע לך את אחת מחבילות האיחסון הבאות: 150MB + 15GB - חבילת BEGINNERS בעלות של 455 ש"ח לשנה כולל מע"מ רכישת החבילה מקנה דומיין עולמי לשנה להזמנת החבילה בטופס מאובטח לחץ כאן 200MB + 20GB - חבילת ADVANCED בעלות של 683 ש"ח לשנה כולל מע"מ רכישת החבילה מקנה דומיין עולמי לשנתיים להזמנת החבילה בטופס מאובטח לחץ כאן חברת סייטים פתרונות טכנולוגיים בע"מ קיימת משנת 2004 ומעצם היותה חברה בע"מ מספקת קבלות וחשבוניות מס ללקוחותיה |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
דניאל - sPD
או SITEAM בלבד!.
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא צריך את זה ליותר מחודשיים , המטרה היא בעצם להבין איך עובד ה- PLESK להתנסות בו ולראות איך שפת ASP עובדת. אני לא מעוניין להתחייב . לשלם על כל חודש בנפרד. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ולSITEAM איו פאנל - PLESK, הייתה אורמ מההתחלה שאתה רוצה חברה עם פאנל- PLESK |
|
![]() |
![]() |