|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
גם לאמץ כלב במדינה הזאת עולה כסף ?
חח קבלו קטע
אני במסע חיפושים נואש לאימוץ כלב , ומה גיליתי , שהעמותה הקדושה של תנו לחיות לחיות , לוקחת כסף , על אימוץ. הופתעתי לגלות עוד שהסכום המאוד לא סימלי של אימוץ כלב , לשנה ראשונה , הוא כולל רווחים לעמותה. מילא , מחירי עלות של חיסונים או כל דבר אחר , אבל רווח ? ואיך הם בדיוק מצפים שנאמץ חיות ? וניתן להם להרוויח על חשבוננו ? תקנו אותי אם אני טועה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
אני יודע שאני אימצתי חתולה לפני חודש בערך
ולקחו על זה 300 שקלים בשביל חיסונים ושיעקרו אותה. לא יודע אם הם לוקחים חלק מזה לרווחים
# 3 |
מנהל ראשי
|
איך אתה מצפה שהעמותה תממן את הפעילות שלה?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
מה אתה גנוב??
העמותה חייבת להרוויח כספים בשביל להתקיים מאיפה אתה חושב שהם מביאים כל יום אוכל ומים לכלבים ולחתולים? מי משלם על זה? וזאת רק דוגמא להוצאה אחת! נב. גם אני אמצתי משם כלב ואני מאוד מרוצה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תחשוב שהחיה שאתה אימצת, טופלה זמן רב קודם לכן בעמותה במסירות ובתנאים טובים.
תחשוב במה העיניין כרוך.. א. אוכל ושתיה. ב. אדם אשר מטפל בחיה, מביא לה אוכל, מנקה אותה וכו'. ג. חיסונים. ד. שטח שבו החיה נמצאת, עולה גם הוא כסף. תחשוב שעם כל הרצון שלהם שיאמצו כמה שיותר חיות, הם חייבים להתקיים. אני מאמין שאם היו תורמים להם מספיק כסף על מנת להתקיים ולטפל בחיות, הם היו מעדיפים להמנע מהתשלום. מנקודת מבט אחרת, אני אף חושב כי התשלום הוא חלק חשוב מאוד כאשר הוא ניתן אף כדמי רצינות. אדם אשר שילם עבור משהו, לא יזרוק אותו מחר כי זה לא בדיוק מה שהוא חשב או כי נימאס לו. בנוסף, להחזיק חיה בבית זה כרוך גם כן בכסף, כך שהאדם צריך לשקול פעמיים האם הוא באמת יכול להחזיק את החייה בבית בתנאים טובים. חייה זה לא צעצוע, זה יצור חי הזקוק להרבה דברים...
# 6 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
אגב, מזכיר לי את המקרה המגעיל של IKEA. פתאום בחשבונית אתה מגלה שגבו ממך (בלי לשאול אותך) 10 ש"ח תרומה לעמותה למלחמה בסרטן. נבלות.
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
בקשר לנושא, אתה לא חייב לקחת אם אתה לא רוצה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
קדימה, נעשה סקר: כמה פעמים אתה תרמת ל"תנו לחיות לחיות"? |
|
![]() |
![]() |
# 9 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
אבל לחייב אותך על 10 ש"ח תרומה בלי לשאול אפילו אם אתה מסכים זו חוצפה לדעתי (הכוונה לסניף הישראלי בא"ת נתניה). ציטוט:
תבדוק, אולי חברות תרופות תורמות חיסונים, חברות למזון כלבים/חתולים תורמות מזון וכו'.
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
צריך לזכור שכל עמותה שלא תהיה, עובדים בה אנשים בהתנדבות (כמו גם אנשים בשכר), לכל עמותה יש הוצאות (שבחלקן ממומנות ע"י המדינה). עם זאת, עמותה מחוייבת לממן כהכנסות לפחות 50% (אם אני זוכר נכון) מפעילותה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|