|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
דיון-רמת התיכנות בפורום
בואו אני יגיד לכם מה אני חושב.
אני נכנסתי לפורום הזה לפני כמה שבועות. ואני כבר הבנתי מי נגד מי ומה קורה בפורום. עכשיו, זה דבר שנתקלתי בו וזה מאוד עצבן אותי. יש כאן אנשים שחושבים שאם הם יודעים איך להגדיר משתנה בPhp אז הם כבר מתכנתים. אני ראיתי כאן אנשים שכותבים בחתימה שלהם. "מתכנת בשפות: php,html,css,javascript,asp,c#,c++, ajax" "מתכנת מקצועי-שנה ניסיון" ואחר כך הם שואלים שאלות או מבקשים מאנשים שיעשו להם דברים ממש פשוטים. דבר שני שנתקלתי בו הוא שקוראים לקידוד-תכנות. נראה לי שזה פשוט בושה. זה מוריד את הרמה. יש כאן אנשים שחושבים שהם "מקודדים מקצועים". אני חושב שהפורום הזה המציא את זה. לקודד ולתכנת זה לא אותו הדבר וצריך להבין את זה ולהפסיק להגיד את זה. עוד דבר שראיתי זה שבעלי העסקים כאן מכירים את הרמה כאן כבר. עכשיו. פתחתי את הדיון הזה כדי לשאול אותכם אם אתם חושבים אותו הדבר.. אם כן..תציאו אפשרויות לשיפור הבעיה. כי אני חושב שיחד עם זה שזה מוריד את הרמה בפורום וזה מתכנתים טובים הולכים. זה גם מוריד את המחירים ומתי שהוא כבר לא יהיה מתכנת רציני בפורום הזה וזה יוריד את מספר בעלי העסקים בפורום. וזה יכול רק להזיק לפורום. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
תאמת?, אני חושב שאתה צודק
לפי דעתי צריך לעשות מאמר (נראה לי שיש כבר) שמסביר על ההבדל בין קידוד לתכנות תבינו אנשים קידוד זה ממש לא תכנות.
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חחח אתה אחד האנשים שהוא אמר כאן.. סתכל בחתימה שלך.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מ.תיכנות
|
עזוב אחי, יש פה חלק מהקהילה שחושב שאם הוא למד HTML, הוא מתכנת מקצועי, אם הוא חתך פעמיים בחיים שלו עיצוב, אז הוא מקודד, אל תתיחס :\
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואז תגיד את זה אוקיי? עריכה: עכשיו הבנתי על מה רשמת הכוונה נפרדת, אני גם מתכנת וגם מקודד, לכן "מתכנת ומקודד אתרים".
![]() Last edited by DorWD; 04-11-06 at 15:43.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מ.תיכנות
|
לא ידעתי ש Photoshop ו Image ready זה שפות תכנות :\ ואגב, קידוד? לפי דעתי הכוונה בקידוד זה הרכבת האתר, אם התכוונת לחיתוך, היית יכול לציין זאת בנפרד, ולמה לעזעזל אתה מציין את שפות התכנות? מה זה עוזר לך? כדי שאנשים יתרשמו? זה לא עושה רושם על אף אחד.
Last edited by WebProject; 04-11-06 at 15:52.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
אני בכוונה יכליל את כל הפורום אז בבקשה לא להעלב את מי שזה לא נוגע.
כל אחד כאן בפורום חושב שהוא גאון ומקצוען ב PHP\ASP או כל שפת תכנות אחרת. ואז כשסוף סוף מגיע יום המזל שלו ומגיע אליו לקוח שרוצה להזמין משהו קצת יותר מורכב מטופס יצירת קשר. מתחילות הפאשלות , התירוצים וביזבוז הזמן. וזה מניסיון קצר מאוד שהיה לי כאן. לגבי "תכנות אתר" שזה בעצם חיתוך אתר אצלהם אני אפילו לא רוצה להתחיל עם זה. Last edited by Andrey | ADwd.net; 04-11-06 at 16:07.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
:\ |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש כאלה שמנסים ללמוד רק בישביל הכסף חושבים שאם הם יתכנו איזה מערכת ד"שים זהו הם כבר מיליונרים |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|