![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
דרוש מפרט ל HTPC
עד גג 2000 שקל באמת אבל באמת עדיף כמה שפחות
סה"כ לא צריך מעבד חזק וגם הכרטיס מסך לא צריך להיות חזק לוח אם אולי עדיף שיהיה עם רשת מובנה וגם סאונד 5.1 ומעלה כונן קשיח גם לא צריך כי ברשותי אחד שקבלתי מתנה מגוגל בנפח של 400 גיגה בנוסף יש לי כרטיס טלויזיה PVR 150 של חברת hauppauge תודה מראש
או כן או לא, מה שבטוח אולי, וגם זה מוטל בספק. Last edited by יונתן; 03-11-06 at 19:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
כנראה ש2000 זה מעט מידי
אני מוכן להשקיע גם 3000
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
קנה אחד מוכן, בעקבות כך שאתה צריך משהו אסטטי שיתאים לסלון.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אז בגלל מארז כבר עדיף לקנות מחשב מוכן?
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לדעתי כן, אתה קונה את זה לסלון לא לחדר שאתה יכול להחביא אותו בספריה...
זה חייב להיות אסטטי ויפה... בכל מקרה, רק הצעתי - אתה לא חייב לקבל. |
![]() |
![]() |
# 6 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
יש בעיה היום עם ה-HTPC, הם לא משמשים את המטרה החדשה "Tivo".
הם אחלה לצפייה בסרטים שהורדת, אבל במידה ואתה רוצה להקליט משהו מהטלוויזיה אין להם ממשק שיכול לשלוט בממיר (הקלטה מערוץ מסויים בזמן שאתה צופה בערוץ אחר, לוח שידורים וכו'). אני ממליץ לך לקנות משדר אלחוטי מהמחשב לטלוויזיה (לא יודע בדיוק כמה זה עולה אבל לא נראה לי שזה יותר מידי יקר) וממיר Tivo מהגירסאות שיש בארץ כמו HOT Magic. יעלה לך פחות מ-HTPC ויעשה את אותה מטרה.
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
או בגרסת היס, יאיר זה נקרא Yes MAX.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כרטיס ה PVR 150 מגיע עם מה שנקרא IR BLASTER, זה כבל שקולט אות מהשלט של הכרטיס ודרל כבל שני הוא יודע לשלוח אות לממיר וכך להעביר ערוץ, כנ"ל התוכונות שגם יודעות להעביר ככה ערוצים
# 9 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
להקליט במקביל לצפייה בערוץ אחר או לעשות טיימינג זה משהו אחר. הממשק של הוט ושל יאס סגור, הוא לא פתוח. בחו"ל אתה יכול לקנות טיבו ולחבר אותו כמעט לכל חברת כבלים ולווין, בארץ הממשקים סגורים בגלל שהחברות רוצות יחודיות ככה שיחסרו לך המון דברים (לדוגמא הלוח שידורים). אני אומר לך את זה מניסיון, יש לי HTPC בסלון שעובד ברשת אלחוטית. אם אתה בהוט יש להם מבצע שהוט מג'יק עולה 900 ש"ח בטרייד אין לממיר הישן אם אני לא טועה. עריכה === בכל מקרה אם אתה מתכוון ללכת בסופו של דבר על HTPC, לך על מפרט פשוט. לא משחררים יותר באינטרנט סרטי HDTV אלה רק סדרות, וגם הם אחרי קידוד, ככה שסדרה של חצי שעה במקום שהיא תשקול 4 גיגה היא שוקלת בין 300 ל-700 מגה. ככה שמבחינת חומרה אתה לא צריך להשקיע יותר מ-1,500 ש"ח בבאנדל עצמו. לך על משהו בסגנון A64 3000 s939 (למען האמת זה מעל ומעבר למה שאתה צריך) ו-512 ראם (פשוט חבל להביא פחות מזה). וקח בחשבון שהוט ויאס לפי מה שידוע לי בכלל לא משדרות בסראונד, 5.1. ככה שכרטיס קול אונבורד שתומך 5.1 יספיק אתה לא פותח אולפן.
![]() Last edited by yaiRy; 05-11-06 at 14:30.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|