|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
דרוש - אדם המבין בקידום SEO בגוגל, דחוף..
תראו, אני בעלים של פורום גדול(אטרף..,אסור לפרסם לינק..)
ואני עושה פשוט הכל על מנת לנסות ולקדם את הפורום בגוגל (meta keywords \ site maps .. ) ואין לי מושג כבר מה אפשר לעשות הלאה בכדי לקדם את הפורום בגוגל? יש לפורום בערך איזה 15 אלף דפים בגוגל.. ולדעתי אפשר להכניס לפחות 100 אלף דפים ואני לא מגזים.. עם תוכן רלוונטי.. השאלה היא איך אני מקדם את הפורום ואיך אני מאנדקס עוד ועוד דפים? קראתי עשרות מאמרים באנגלית ובעברית.. וכלום לא עוזר.. מישהו מוכן לתרום מזמנו? אני מוכן לתת כל מיני תמורות.. איסיקיו , 734834, תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לקדם פורום זה הרבה יותר קשה מאתר רגיל - מכוון שזו מערכת מוכנה.
אני למשל התקנתי למערכת הפורומים שלי URL סטטי ואיפשרתי למנועי חיפוש גישה לדיונים (ז"א לאורחים) - אלו צעדים ראשונים בקידום פורום. אם תרצה URL סטטי לפורום שלך - צור קשר בה"פ.
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לא הוא לא יגרום, וכבר עשיתי את זה , הבעיה שהURL הסטטי לא ממש הוכיח את עצמו..
אם תשנו כמה דברים בסקין ובקובץ האטאקסס בתיקייה הראשית של האתר הכל יעבוד.. אצלי בפורום יש את הארכיון שזה בעצם הלינקים הסטטיים אולי דווקא את זה אני אמור לקדם.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כי URL סטטי שונה מURL דינאמי - אז אם אתה משנה במצב כמו שלו אז יש בעצם דפים כפולים ![]() כדאי יותר לעשות זאת מההתחלה. Yellow Slider - תאמין לי שזה עוזר - האתר שלי והפורום שלי והקישורים מהם התאנדקסו במנועי חיפוש הרבה הרבה יותר מהר בגלל שכולם היו קישורים סטטים. ואתה בטוח שתרצה שאנשים יגיעו לארכיון שלך? כי פורום מסוג שלך בעלי דרישה ממשתמשים לעיצוב וכל הדברים ה"מרשמים" הנלווים...
![]() |
# 6 |
кто ты?
|
ניתן לגרום להודעות מאונדקסות בשיטה הישנה להפנות אל ההודעות ה"חדשות"
וככה יעלמו הבעיות ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
אממ כמה אתה מוכן לשלם?
אם אתה מוכן לשלם לפתיחת קמפין בלבד 150+ דולר צור קשר איתי. כמו כן יש פרמטרים נוספים שיגידלו את המחיר כלפי מעלה בלבד. לפרטים: 0544563501 ודרך אגב, כמו שכמה אמרו כאן לקדם פורום זה באמת יכול להיות דרך די קלה תחת שיתוף פעולה הדדי של המקדם ואדמין של הפורום. |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אור,
אפשר לעשות שבלינקים בפורום יהיו הכותרות של האשכול/שם הפורום... |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא יודע מה איתכם ...
אבל כמעט כל מילה שרושמים בגוגל הודעה ב-FRESH היא אחת התוצאות הראשונות ... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
יש דרכים לקדם פורומים מסוימים (לדוגמא - חפשו את המילה "מדריכים" בגוגל ישראל) אבל אני מניח שארז השותף הלא קונבנציונאלי שלי מעדיף לשמור אותם לחבר'ה הקרובים בלבד. בכל מקרה אם אין לך ניסיון, מקורות, ידע וכוח וותר, התחרות קשה ממה שאתה חושב.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|