|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כל מי שנפגע מהונאת הדומיינים מוזמן לפנות ל-ISOC
מתגבש תיק בנושא ובקרוב יועבר החומר למשטרה להגשת כתב אישום
ידידנו הולכים לשלם על הטעויות שלהם . מסקנה : אם אתה לא יכול לעשות את הזמן אל תעשה את הפשע (באנגלית זה נשמע טוב יותר...) Last edited by oric7; 26-10-06 at 11:58.. |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
הגיע הזמן שמישהו יעלה את זה לרמה רצינית,
בהצלחה. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
בהצלחה!
|
![]() |
# 4 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
היו 2..
היה אחד שקוראים לו אוהד, שאצלו אני "נפגעתי", ככה שאם יש משהו שאני יוכל לעשות..תגיד לי. עריכה: כתבתי להם מייל וסיפרתי להם את הסיפור, שאלתי אותם כמובן איך אני יכול לשמור את הדומיין ברשותי וכו'.. הם די התעלמו מהעניין...וציינתי שם שאם הם צריכים פרטים כלשהם אני אשמח להביא להם, אבל הם לא ביקשו בכלל. if you can't do the time, don't do the crime |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אני כבר דיברתי איתם.
ספרו להם כל מה שתוכלו זה יעזור. שי- בקשר לאוהד, תוכל לדבר איתי? |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
כן כן, גם אני נפגעתי מהסיפור הנ"ל....
התקשרתי לאיגוד והסברתי להם הכל בפרטי פרטים והם אמרו כי לא יוכלו לעזור לי, אלא אני יכול לפנות לרשויות ולדווח על גניבה. בין היתר, שאלתי מה אני עושה עם שם המתחם, אמרו לי כי הוא לבטח יעבוד כשבועיים שלושה ולאחר מכן ימחק, עד אז ליצור עמם קשר ולהחליף את פרטי התשלום. אם צריך עדות כתובה שלי בכל הנוגע לכך, צרו קשר.
חבר חדש
|
מישהו יכול לעדכן אותי מהי "הונאת הדומיינים"?
|
![]() |
# 8 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני מאחל לכם בהצלחה בגיבוש התיק. |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אני נפגעתי, החלפתי איתו מערכת תחרות אתרים תמורת 3 דומיינים ישראלים .
עדיין לא פניתי ל ISOC .
הוסטסניון
|
לפי מה שידוע לי אוהד היה זה שמכר אותם והוא מכר לעשרות אנשים, ו-TheShark התעסק עם מעט אנשים יחסית לאוהד (משהו כמו 7) ו-ISOC כבר מטפלים בו כי כמעט כל מי שהוא התעסק איתו התלונן כבר וכל השאר אייסוק יודעים עליהם כבר
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|