הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 20-10-06, 15:53   # 1
storing
משתמש תחת חוזה ניסיון.

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל storing שלח הודעה באמצעות MSN אל storing

storing לא מחובר  

ביקורת חמורה על אליהו מדרים

שבת שלום לכל גולשי הוסטס,
רציתי להביעה את דעתי על אליהו מדרים סרב
קודם כל הוא ילד בן 13 חצי, חושב את עצמו מנהל חברה,
התחייבתי אצלו על ריסיילר שלמתי לו 600 שקל ועדיין לא התחיל לי התשלום של הריסיילר, עכשיו היה בעיות בשרת לפני חודשיים וזה אז היה לי פיצוי של חודש ואז הגעתי למצב שיש לי בעצם 4 חודשים בקיצור בחודש וחצי האלה הייתי מרוצה עד לפני שבעיים התחילו בעיות עם השרת, כל יום הוא נפל, כל רגע עשו ריסט ולא הייתי מרוצה בכלל, פניתי לאליהו והתקשרתי (רק שיחות עשיתי 600 שקל) והמשיכו הבעיות, היה כמה ימים שלא היה לי גישת SSH וכל השרתי רדיו לא עבדו, בקיצור אליהו לא יודע לנהל חברה,
עכשיו העיניין של הכסף:
הגעתי למצב שאני לא יכול להמשיך בחברה של אליהו אז ביקשתי את כספי בחזרה והתשובה של אליהו היית ככה "אין לי את הכסף שלך כבר שילמתי איתו על השרת" תבינו אליהו פתח את החברה בלי גב כלכלי, עוד לא התחיל לי התשלום והוא כבר בזבז את הכסף תבינו, הוא אומר לי או שיהיה לך 4 חודשים או שהכסף הלך, כמה חוסך אחריות!
יום רביעי אני נכנס לאתר אני רואה הריסיילר מושהה, אתם יכולים להכנס גם לראות הוא סגר לי תריסיילר, פשוט חוסר אחריות
הוא לא רוצה להביא לי את הכסף, אבל זה כסף שעבדתי עליו קשה אני לא יוותר לו בקלות (גם אם היה בקלות לא הייתי מוותר)
מוסר השכל:לא לקנות מדרים סרב
אני מבקש בלי תגובות שלא קשורות לנושא, ולא להגיד "נחכה לתגובה של אליהו" כי אתם יכולים גם להאמין לו מה שאני רוצה להגיד פה אמרתי
שבת שלום לכולם

עוסק פטור

ביקורות:
[1][2][3][4]

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום