![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עידכונים [דיו-סרב]
שלום,
בזמן האחרון שמעתם פה דברים לא טבוים על חברת דיו-סרב. אני אסביר את העניין בידיוק. חברת דיו-סרב התאחדה עם דיגיטיק לפני חודשיים ואיתה נפתחה חברת Linetech שהייתה אמורה להציג את שתי החברות ביחד . עקב בעיות עם המנהל השני, ואי רצינות זה לא הצליח כמו שהיה אמור להצליח. וכל מה הדבר הזה בוטל היום, וכבר דיו-סרב בבעלות שלי ושל עידן בלבד . ואין לדיו-סרב קשר עם דיגיטיק או עם ליינטק יותר. הלקוחות של השרתי משחק 1.6 הפרוץ של דיו-סרב עוברים לחברה אחרת, דיו-סרב לא תספק יותר שרתי משחק לפרוץ . אפשר להגיד שחברת דיו-סרב מתחילה מחדש, ובקרוב גם אתר חדש . אז עם פגעתי במישהוא, או שמישהוא חשוב עלי משהוא שהוא לא נכון, אני מצטער. זה לא היה אמור להיות כך, כל העניין קרה ביגלל האיחוד הזה, מעכשיו דיו-סרב תתחיל מחדש ! ובקרוב אין ביכלל יותר שרתי משחק בחברת דיו-סרב אנו נעסוק רק באיחסון אתרים. תודה, ניר. www..co.il
# 2 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה ניר,
אני מאמין שתעשה את ההתקדמות הזאת בדרך הטובה ביותר . |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
חבל שלכלכתם ככה את השם שלכם.
מקווה שתצליחו לתקן את הכל ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שיהיה בהצלחה!
# 5 |
חבר וותיק
|
בהצלחה!
# 6 |
Permanently Banned
|
בהצלחה , נקווה לא לשמוע יותר דברים לא טובים (:
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
בהצלחה :]]
נקווה לראות אותכם עובדים כמו שצריך:]
# 9 |
אחראי פורום
|
בהצלחה, מקווה שדיב סרב תחזור לעצמה
![]() אגב, פעם הייתם טובים...בחופש האחרון בתחילתו בדקתי זמינות של כמה עסקים...התקשרתי כמה ימים מאוחר ורק אצלכם ענו לי כמעט כל הפעמים - רק פעם אחת לא...אז זה הדבר שעשה עלי רושם מצד אחד, ומצד שני הביקורות הרעות הכפישו...מקווה שתחזרו לעצמכם.
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 17-10-06 at 07:19.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ועידן, בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|