![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
10,000,000,000$
גם להתגרש צריך לדעת: אשתו של אשתו של רומן אברמוביץ', מבעלי צ'לסי, ואחד מעשירי העולם, תובעת יותר מ-10 מיליארד דולר
http://news.walla.co.il/?w=//991266 הם הכירו שלא היה לו שקל .. ואז הוא עשה את כל המילארדים בלי הסכם ממון ובלי כלום . עכשיו יש לו מעל 20 מילארד דולר והיא תקבל חצי ... יש פה מישהו שלא היה מתחתן איתו בשביל זה ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
קראתי תכתבה מוקדם יותר היום
מצחיק מאוד הוא לא ישלם לה בחיים, הוא יברח לה אם הוא יפסיד בתיק |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
היא אהבה אותו עוד כשלא היה לו כלום(לפי מה שאתה אומר) אז מגיע לה לקבל חצי ממה שיש לו...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
דווקא אתמול ראיתי סרט על אם ובת שמתחתנות עם גברים עשירים ואז עוזבות אותם, ומקבלות משכורת טובה
![]() לא נראה לי שהוא ישלם לה... |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
חחח
תאמת אני מרחם עליו הייתי אוכל את ה10 ילארד לפני שמביא אותם למישהו חחח זה דפוק היא לא עשתה כלום הוא התעזר לבד "בתמיכתה" חחח זה כלום |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
הבחורה יודעת לעשות כסף
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |||
הנהלת הפורום לשעבר
|
אם היא לא תצא עם 10 אז היא תצא עם 5.....כי בסוף הוא זה שבגד בה..וזה לא בית דין רבני כמו בארץ...ככה שיש לה הרבה יותר זכויות..
ציטוט:
ציטוט:
כל דבר גורם למשהו, אולי אם היא לא הייתה לצידו (כשהוא היה עני) הוא לא היה עושה את ההחלטות שהוא עשה והיה נשאר עני?.. ככה ש...כן..מגיע לה... ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() מממ היא לא הייתה איתו בגלל הכסף אלא כשהוא היה עני, הוא עצמו בגד בה ככה שמגיע לה הכסף... אלא אם יש דברים שאנחנו לא יודעים...
![]() |
# 9 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
חשבתי לרגע שעליתם על יתרת חשבון הבנק שלי..
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|