|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[מחקר]נרגילה מזיקה לפחות כמו סיגריות!
מחקר חדש : נרגילה מזיקה לפחות כמו סיגריות!
לכל המעשנים למינהם - קראו את הכתבה הבאה. http://news.walla.co.il/?w=//990938 ודים, |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תודה רבה,
לצורך העניין: נרגילה אומנם מזיקה כמו סיגיריה (ע"פ המחקר) אך היא לא ממכרת. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שטויות כאילו שמישהו שם זין... כל המשפחה שלי מעשנת למה אתה חושב שהמחקרים משנים את זה?
מישהו מכור לסיגריות ונרגילות יבוא יום אחד: "בגלל המחקר הזה אני מפסיק לעשן" עשו טובה.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
על פי המחקר הנרגילה הינה מזיקה יותר מסיגריה,
"מחקר חדש שנערך בוושינגטון מגלה כי היא מסרטנת יותר ומזיקה יותר לריאות". בנוסף כתוב: "אנחנו מודאגים מכך שעישון הנרגילה יהפוך להתמכרות. הוא יכול להוביל לא מעשנים לעישון יומיומי של סיגריות או אפילו לשימוש יומיומי בנרגילה". כנראה שכן אפשר להתמכר גם לזה , אולי לא מהר כל כך כמו סיגריות אבל כן לפי דעתי זה עדיין ממכר. E1000 - אף אחד לא אמר לך מה לעשות , אתה רוצה תעשן , אתה רוצה לא - האמת לא מעניין אותי אם אתה מעשן או לא, ראיתי לנכון לפרסם מחקר זה בכדי שאנשים יקבלו קצת מידע בעניין העישון בכלל. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
נרגילה היא כן ממכרת
ואם אתה לא מתמכר לנרגילה אתה מתמכר לסמים ועוד משהו אולי הנרגילה מזיקה יותר מסיגריות אבל סיגריות מעשנים הרבה יותר מאשר שמעשנים נרגילות אין הרבה שכל חצי שעה הולכים ומעשנים נרגילה אם בכלל
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אם כבר אתה מתמכר אתה מתמכר לנרגילה, אחרי זה אתה מתמכר לסיגריות מקסימום... קצת הגזמת. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחקרים הוכיחו שגם פלאפון סלולרי מזיק, אז מה? לא נדבר בפלאפון?
כל דבר מזיק.. אפילו ללכת ברחוב(פליטה של מכוניות ואוטובוסים) וללכת לים(קרינה של השמש). אז מה נעשה? נשב כל היום בבית? ממש לא. בקיצור, כל דבר מזיק ואין מה לעשות עם זה. אם כבר גורמים לעצמנו נזק אז שלפחות זה יהיה בטעם טוב ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|