![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ביקורת מעולה על .co.il
אני על השרת יותר משבוע וחבל על הזמן !! שרת טססססס מהירר אשש יציב..!
ניר בנאדם זהב!! עידן תמיד עונה שצריך חברה לתפארת !! חבל שיש כמה שמנסים להרוס אבל שטויות !! בהצלחה ותודה לכם על הכולל
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
שבוע וכבר כותב ביקורת?
מנהל ראשי
|
טוב לראות שאתה מרוצה,
אם כי... ל Div Serv...העניין "קצת" חשוד. |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
טוב לדעת
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
תודה צחי...
אני שמח שאתה מרוצה, ולמה העניין חשוד מה קרה הבן אדם רוצה לרשום ביקורות אז עכשיו כולם יתחליו לפתוח את הפה ולהגיד שהעניין חשוד ביגלל שלפני זה היו כמה ביקורות רעות? מה שהיה כבר עבר, חבל שיש אנשים שלא מצליחים להבין את זה.
מנהל ראשי
|
ציטוט:
ניחא הביקורות הרעות שנכתבו עליך..הייתי מבין, "אנשים משתנים" (אם כי הגישה לא משתנה כל כך מהר), אבל התגובות שלך לביקורות האלו לא מעידות כלל על בגרות מסוג כלשהוא, ולכן, כשפתאום יותר מאדם אחד טוען ש"אתם החברה הכי טובה בעולם", משהו חשוד - משהו מוזר לא? בשביל לשפר את התדמית של החברה (שכוללת לקוחות לא מרוצים, מכירה של שרתים לא חוקיים) צריך הרבה יותר מלבקש מלקוחות שבין כה וכה מרוצים, לפרסם ביקורת בפורום הוסטס. |
|
![]() |
# 7 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
אני לא! אפילו אם כל הביקורות הרעות היו נכונות אני גאה בך כי הצלחת לתקן את הטעות ואתם מקבלים ביקורות טובות! בהצלחה ניר |
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תאמת כבר ידוע..
מה שהיה היה ואני הבנתי שניר פתח דף לבן שכרגע סתם מנסים לכער אותו וזה חבל.. בהצלחה ניר. |
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני מקנאים זה הבעיה!! זה אוכל אותם שהוא מצליח ושהוא משיג שרתים טובים ומנסה לעשות ת100 אחוז ללקוחות !!
ניר אל תתיחס תודה רבה על הכול אף פעם הוא לא היה בנאדם טמע!
הנהלת המערכת.
|
אינה רשאית לביקורות (לשני הכיוונים).
הסיבה: חשש לבעיות פליליות בעסק, עד שימצא פתרון לא נוכל לאפשר לביקורות חיוביות או רעות. פוסט זה ננעל.
|